Ibizán kerestük Habony Árpádot | 24.hu

Ibizán kerestük Habony Árpádot | 24.hu

Ibiza. Magyarország Sharm El Sheikhje, a lakossági luxus legnagyobb csúcsa a siófoki aranypart után. Katz Dávid kolléga úgy érezte, neki megéri a Margit-szigettől a Baleár-szigetekig repülni, hogy a magyar parti-dokumentumfilmek egyedülálló csillagaként megmutassa, mi az isten történik ott.
Katz Dávidot nem véletlenül hívják az internetes videózás David Attenboroughjának. Dávid érezte, hogy azt a szoárét, ami Ibizán van, és azt az alternatív civilizációt, amit ennyi bulizás kialakított, csak úgy lehet megfogni, ha talál egy kapcsolatot az alannyal.
Itt jött a képbe Habony Árpád.
Habonyt két éve náthásan lefilmezték Ibiza egyik legexkluzívebb szórakozóhelyén. Mivel a magyar politikai életben épp uborka-, Ibizán pedig főszezon van, Dávid úgy érezte, csak egy helyen találhatja meg Habonyt.
De sikerült?
Ez a videóból kiderül. A következő részekben Dávid elengedi a politikát és belemerül az ibizai partikultúra legmélyebb… Sajnos ide nem jut eszembe jó szó, de oda. Maradjanak velünk.

Készítette: Katz Dávid

http://24.hu/
https://www.facebook.com/24ponthu/
App Androidra – https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanomamedia.hir24 />App iOS-re – https://itunes.apple.com/hu/app/24.hu-friss-hirek/id379440463
App Windows-ra – https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p/24hu/9wzdncrdd44f

Copyright © 2017 Central Digitális Média Kft.

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük