[TOP 10] FÉLELMETES ELHAGYATOTT HELY ✔ Ahova Inkább NE Menj El! [LEGJOBB]

[TOP 10] FÉLELMETES ELHAGYATOTT HELY ✔ Ahova Inkább NE Menj El! [LEGJOBB]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
[TOP 10] FÉLELMETES ELHAGYATOTT HELY ✔ Ahova Inkább NE Menj El! [LEGJOBB]

Ha esetleg laktál már egy elhagyatott ház, vagy gyárépület mellett, akkor a mai videóban felsorolt épületek benned is ismerős érzéseket keltenek majd. A világon számtalan olyan hely létezik, amik teljes mértékben azt az érzést keltik, mintha azok egyenesen egy horrorfilm díszletei lennének, legyen szó régi kórházakról, kastélyokról, vagy akár teljes településekről, ezért a mai videóban összegyűjtöttem nektek 10 félelmetes elhagyatott helyet, ahova inkább ne menjetek el.

10 chateau miranda

Most képzeld el, hogy egy erdőben sétálsz Belgiumban és amikor egy tisztáshoz érsz ez a látvány fogad. Gondolom sokan közületek fejvesztve menekülnének, és csak kevesen kennétek elég bátrak ahhoz, hogy ebbe a szellemkastély jellegű épületbe bemerészkedjetek. Az épület mér első ránézésre is rendkívül parás, főleg akkor, amikor az ember tudatában van annak, hogy a ez az épület egy erdő közepén van elrejtve.

9 beelitz katonai kórház

Azoknak, akik arra vetemednének, hogy ezt a németországi kórházat felfedezzék, biztos, hogy felkavaró élményben lenne részük.
A kórház belülről sivár és rossz állapotú, ami nyilván nem meglepő egy elhagyatott helytől.
A látvány nagyjából egy zombis call of duty térképhez hasonlítható, de talán a legrémisztőbb az lehet, ha az ember tisztában van azzal a ténnyel, hogy az első világháború során itt látták el….
A kórházat megközelíteni nem nehéz viszont az épületek közül néhányba bejutni szinte egyenesen lehetetlen.

8 Kharkov tank temető

Biztos ti is emlékeztek a fallout-ban található szeméttelepre, ami tele volt tankokkal… ja tényleg, igazatok van, ez nem is egy videojátékban volt, hanem ez egy valódi hely.
Ez a titkos tanktemető Ukrajnában található és csak nagyon kevés ember tud a létezéséről. Bárki, aki erre a helyre rátalál néhány száz rozsdásodó tankkal találhatja itt szembe magát, nem beszélve arról, hogy maga a tudat, hogy ezek a tankok hány emberéletet onthattak ki már önmagában is félelmetes lehet.

7 charleroi erőmű

A hatalmas egymáson tornyosuló betonfalaknak köszönhetően ez a hely talán az egyik leghátborzongatóbb élményt nyújthatja azok számára, akik elég bátrak ahhoz, hogy ennek az építménynek a belsejébe bemerészkedjenek. Ez a belseje a ma már elhagyatott charleroi atomerőmű hűtőtornyának, ami Belgiumban található és ma már teljesen elhagyatott. A torony közepén található mohával belepett mélyedés teljesen úgy néz ki, mint ha az egy sci-fi film egyik helyszíne lenne. A sivár és lepusztult belső belátásom szerint a legtöbb embernek képed lenne egy két álmatlan éjszakát okozni, főleg azoknak, akik esetleg arra vetemednek, hogy éjszaka látogassanak el ide.

6 ss america

1993-ban ez a hatalmas óceánjáró hajó, Görögországból Thaiföldre tartó útja során egy hatalmas vihar közepén találta magát.
A hajó végezetül a kanári szigeteken mellett futott zátonyra, ahol a mai napig öregszik és rozsdásodik. Az idő vasfoga miatt az ss america évről évre egyre rozsdásabb és a hullámok a hajótestet a törésvonalnál egyre inkább kettéválasztják, nem beszélve arról, hogy a hajót dagálykor teljesen ellepi a víz.

5 Michigan Állomás

A michigani állomás volt a világ egyik legforgalmasabb vasútállomás, amihez hasonlót sehol nem találhatunk a világon.
Ezt a rendkívül magas és napjainkban mér rémisztő épületet már senki nem használja és csak azok az emberek látogatják, akik egy kis rettegésre is vágynak a kirándulásuk során. Az épület mérete és kinézete egyesek állítása szerint teljesen beleillene egy batman filmbe és tökéletes részét képezné Gotham városának.

4 Willard elmegyógyintézet

Ennek az egykori létesítménynek a teljes neve az nem más, mint a Willard elmegyógyintézet a krónikus őrülteknek. Az épület egyes lepusztult és növényekkel benőtt része, bármiféle átalakítás nélkül beleillene egy fűrész, vagy más horrorfilm jelenetbe.
Az épület belsejének kinézete az ember legszörnyűbb rémálmaival egyenlőek és a különféle itt lakozó szellemekről szóló feljegyzések már tényleg csak a hab a tortán.

3 hotel del salto

A hotel del salto, Kolumbiában, Bogota mellett találhat és a helyiek azt állítják, hogy az épületet szellemek lakják. A hotel egy magas sziklafal tetejére épült és csodás kilátást nyújt a mellette található vízesésre, de sajnos meg az a látvány sem volt elég ahhoz, hogy megmentse azt a több tucat embert, akik a mélybe vetették itt magukat.

2 pripyat

Pripyat Ukrajna egyik legfélelmetesebb helye, ahol valaha több tízezer ember élt, akiknek a nagyrészt a csernobili atomerőműben dolgozó munkások és azoknak családja tett ki. A várost a csernobili erőműben történő robbanást követően kevesebb, mint négy óra alatt evakuálták ls az itt élőket felszólították arra, hogy csak a legfontosabb tárgyaikat hozzák magukkal.

1 anderlecht iskola

Nektek mi volt a legfélelmetesebb hely, amit valaha meglátogattatok?

forrás: https://pastebin.com/cGAU9Tex

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük