[TOP 10] LEGHÜLYÉBB RAB, Aki Szökni Próbált!!! [LEGJOBB]

[TOP 10] LEGHÜLYÉBB RAB, Aki Szökni Próbált!!! [LEGJOBB]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92 |||
MÉG TÖBB VIDEÓ ||| https://www.youtube.com/watch?v=SWvlxgR_Sqo&list=PLeLkJfGrgDemtQwe4MKuAYXrqrBgnB_eP |||
Egy sikeres szökéshez sok tervezésre és egy maréknyi szerencsére is szüksége lehet azoknak a raboknak, akik ezt be merik vállalni. Egy szökés valami olyasmi, amit jobb ha egyetlen rab sem próbál meg véghez vinni, főleg nem azok akiknek a bátorságuk hatványokkal nagyobb, mint az agyuk kapacitása. De ez nem jelenti azt, hogy bizonyos rabok ne próbáltak volna megszökni börtönökből. A mai videóban olyan börtön szökési kísérleteket ismerhetsz meg, amit a leghülyébb rabok próbáltak meg véghez vinni.

[TOP 10] LEGHÜLYÉBB RAB, Aki Szökni Próbált!!! [LEGJOBB]

Ronaldo Silva

2012 áprilisában egy ronaldo silva nevezetű Brazil férfi és a felesége egy elképesztő szökési tervvel álltak elő. Amikor Ronaldo felesége látogatásra jött a férfi felvett magára egy női ruhát és egy parókát, műkörmöket ragasztott magára, feldobott egy laza sminket és a magas sarkú cipők felhúzása után egészen egyszerűen megpróbált kisétálni a börtönből, mintha ő is csak egy látogató lenne.

James Edward Russel

James Edward Russel négy különféle ítélet miatt kapott határozatlan időre szóló belépőjegyet a börtönbe, így nem meglepő, hogy bőven volt ideje a szökését megtervezni, de sajnos a dolgok nem úgy sültek el, mint ahogy azt ő kitervelte az évek alatt.

Túl szűk

Nos talán az első és legfontosabb szempont, amikor valaki megpróbál egy alagúton, vagy lyukon keresztül megszökni egy börtönből az lehet, hogy megpróbáljon akkora lyukat kialakítani, amin a teljes teste átfér.
Nos ez a négy bizonyos brazil férfi elfelejtett ezt az egyszerű szabályt, amikor is kivájtak egy lyukat a zuhanyzó falán egy vasdarabbal, hogy azon keresztül próbáljanak meg kiszökni a börtönből.

Lester burns és Michael Coleman

Soha ne próbálj meg egy szökést, ha csak nem vagy 100%ig biztos abban, hogy minden rab részese akar lenni a tervednek. Ha ezt mégis megpróbálod, akkor lehetséges, hogy úgy jársz majd, mint Lester Burns és Michael Coleman, akiknek a rosszul megtervezett szökése eléggé rosszul sült el.
Lestert és Michaelt, valamint még 6 másik rabot az őrök egy rövid időre magukra hagyták egy furgonban, amíg megpróbáltak segíteni egy beteg rabnak.

Chris Crego

Talán te is egyet tudsz azzal a ténnyel érteni, hogy a közösségi oldalak függőséget okozhatnak, de talán léteznek olyan pillanatok, amikor ezek használata nem ajánlatos.
Például egy temetésen, vagy egy állásinterjún, vagy amikor éppen a törvények elől próbálsz megszökni.
Bátran mondhatjuk, hogy Chris Crego-t a közösségi média alapszabályai hidegen hagyták, amikor szökevényként élte az életét.

Clauvino da Silva

Nos úgy tűnik, hogy clauvino da silva vagy nem hallott a másik brazil, ronaldo silva esetéről, vagy csak kevés esze volt ahhoz, hogy tanuljon belőle.
Clauvino egykor még az egyik legnagyobb brazil kartell fejeként élte az életét, de a 73 év letöltendőre szóló ítélet után már csak a börtön falai maradtak neki.
Nos 2019 augusztusában da silva úgy döntött, hogy megpróbálja felvenni a lánya kinézetét, női ruhák, egy maszk, és egy paróka segítségével, de amikor megpróbálta az őröktől elkérni a lány személyigazolványát az őrök felszólították, hogy kezdjen el vetkőzni.

???
???
???

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük