[TOP 10] LEGSZIGORÚBB ISKOLA ✔ Ahova Soha Ne Menj Tanulni! [LEGJOBB]

[TOP 10] LEGSZIGORÚBB ISKOLA ✔ Ahova Soha Ne Menj Tanulni! [LEGJOBB]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
[TOP 10] LEGSZIGORÚBB ISKOLA ✔ Ahova Soha Ne Menj Tanulni! [LEGJOBB]

Az életünk során mindannyian megtapasztaltuk már azt, hogy milyen is iskolába járnI és ezért mindenki nagyon jól tudja, hogy az iskoláknak vannak szabályai, amit mindenkinek be kell vagy kéne tartani, ami érthető, hiszen ilyen szabályok nélkül egy iskola sem tudna normálisan üzemelni, függetlenül attól, hogy általános, közép, vagy főiskoláról van szó.
Ezeket a szabályokat rengetegen utálták, vagy talán még jelenleg is utálják és pontoson ezért lesz a mai videó ismét egy olyan videó, ami talán segít abban néhány embernek, hogy egy kicsit jobban megbecsülje azt az iskolát, amit jelenleg utál a hülye szabályok miatt, amik valójában sehol nincsenek azokhoz képest amiről az elkövetkezendő néhány percben szó lesz, ezért a mai videóban összegyűjtöttem nektek a 10 legszigorúbb iskolát, ahova soha ne menjetek tanulni!

ha még új vagy itt akkor mindenképp iratkozz fel és ha ez megvolt, akkor a harang segítségével kapcsold be az értesítéseket is, hogy soha ne maradj le a legjobb magyar top 10 videókról.

10 a haven középiskola

A haven középiskola olyan szabályt hozott létre az iskolába járó diákok számára, ami ellen még a diákok szülei is tüntetni kezdtek és a médiában is számos cikk jelent meg erről a nevetséges szabályról. a haven középiskola minden lány diák számára megtiltotta a leggingsek és a cicanadrágok viselését mondván, hogy ezek a nadrágok a fiú diákokból elkepesztő reakciókat váltottak ki, ami számomra valamiért nem meglepő.

9 ozark középiskola

Mielőtt belemerünk ennek a keresztény középiskolának a furcsa szabályaiba, tudnotok kell azt, hogy ez az iskola missouriban található, ami köztudottan egy nagyon vallásos és konzervatív állam. Az ozark középiskola is tiltja a dohányzást és az alkoholfogyasztást, valamint minden olyan tartalom megtekintését is, ami erőszakot kelthet a diákokban.

8 Afc középiskola

Az afc középiskola annyira szigorú, hogy az iskola diákjainak 16%-a folyamatosan valamilyen büntetésbe részesül. Az iskolában már olyan dolgokért is büntetésben részesülhetnek a diákok, ami a legtöbb diák számára más iskolákban teljes normális. Ilyen például a hangos beszéd a wc-ben, vagy a toll használata ceruza helyett a matekórán, ráadásul az afc iskolában már azért is büntetést kaphatunk, ha a folyosón nem előre nézünk sétálás közben.

7 carver akadémia

A carver akadémián már a legelső napon minden diák kap egy kézikönyvet, ami 51 oldalon keresztül írja le azt, hogy hogyan kell az órán viselkedni. Az előírt szabályok között találhatunk olyat, hogy a diákok nem rakhatják le a fejüket az asztalra, nem könyökölhetnek az asztalon, de a legdurvább szabály talán az, hogy a diákoknak meg kell köszönni a tanároknak a lehetőséget, hogy válaszolhattak egy feltett kérdésre.

6 duncanville főiskola

A texasi duncanville középiskola alkalmazottjai és tanárai a tanév közepén egy rendkívül szigorú szabályt alkottak arra, hogy a diákoknak milyen ruhát kell viselni ebben az iskolában, aminek a végeredménye 160 diák tanulmányainak felfüggesztése lett és a legszebb az egészben az az, hogy a szabályt a tanárok pont a vizsgaidőszak előtt vezették be. De mi is volt a szabály pontosan? A diákoknak névtáblát kellett viselniük folyamatosan, amit ha megszegtek egyből hazaküldték őket, ezen kívül az öv használata kötelező volt és a diákoknak egy bizonyos színű pólóban kellett az iskolában megjelenni.

5 oral robert foiskola

Az Oklahomában található oral roberts főiskola egy rendkívül szigorú keresztény vallású intézmény, ahova körülbelül 4000 diák jár. Az oral roberts főiskola a legtöbb nem keresztény főiskola méretéhez képedt nem nagy, de még ennek ellenére is rendkívül szigorú szabályokkal rendelkezik azért, hogy a diákjait jó irányba terelje. A diákoknak hetente kétszer meg kell jelenniük a templomban, valamint az előírtnak megfelelő ruhát kell viselniük és sajnos ebben az előírásban a tetoválások, piercingek és a sminkelés nem kapott helyet.

4 asbury középiskola

a Kentuckyban található asbury középiskola szintén egy keresztény középiskola, ami talán egy kicsivel liberálisabb, mint az oral roberts főiskola, mivel itt legalább a táncolás megengedett a diákok számára esküvőn, családi és egyházi összejöveteleken és az érettségi bálon, de a táncmozdulatokat csak egy előre összeállított listából választhatják ki a diákok, amiben nyilván nem a mai videoklipekből elterjedt táncmozdulatok vannak felsorolva.

3 caprock akadémia

A Coloradóban található Caprock Akadémián egy igazán furcsa szabály van életben, ami minden diáknak szigorúan tiltja azt, hogy kopaszra borotválja fejét és, hogy így jelenjen meg az iskolában, függetlenül attól, hogy egy fiúról, vagy egy lányról van szó. Kamryn Renfro ennek ellenére is megszegte ezt a szabályt és teljesen kopaszra borotválta a fejét.

2 jhonson egyetem

1 kasetsart egyetem

forrás: https://pastebin.com/dDGemNhf

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük