Ha JÓT AKARSZ Magadnak… Akkor Ezt SOHA NE PRÓBÁLD KI! A 10 LEGKEMÉNYEBB KIKÉPZÉS

Ha JÓT AKARSZ Magadnak… Akkor Ezt SOHA NE PRÓBÁLD KI! A 10 LEGKEMÉNYEBB KIKÉPZÉS

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
Ha JÓT AKARSZ Magadnak… Akkor Ezt SOHA NE PRÓBÁLD KI! A 10 LEGKEMÉNYEBB KIKÉPZÉS [LEGJOBB]
▶IRATKOZZ FEL ITT▶▶▶https://goo.gl/JYlg92 ◀◀◀
▶MÉG TÖBB TOP 10 VIDEÓ ITT▶▶▶https://goo.gl/aWhb0c ◀◀◀

legyünk őszinték és mondjuk ki azt, hogy a legtöbb embernek nincs meg a bátorsága, vagy képessége ahhoz, hogy csatlakozzon a katonasághoz. A világ különféle katonái rendkívül nehéz kiképzéseken vesznek részt, amin egy átlagember soha nem lenne képes keresztül menni, beleértve ebbe engem is. Ezek a kiképzések úgy lettek kifejlesztve, hogy az minden egyes embert megtörjön és csak a legkeményebb és elhivatottabb emberek legyenek képesek ezek befejezésére. nos a mai videóban nem átlagos katonai kiképzéseket hoztam nektek, hanem olyanokat, amit jobb ha soha nem próbáltok ki, legalábbis akkor, ha jót akartok magatoknak, ugyanis ezek a világ legnehezebb katonai kiképzései.

az indiai nemzetbiztonság
Az indiai nemzetbiztonság különleges alakulatához csatlakozó katonáknak egy rendkívül nehéz próbán kell átesniük. A jelentkezőknek egy ismeretlen helyről kell egy megszabott időre visszaérniük a táborhoz. ha esetleg azt gondolod, hogy ezeket a jelentkezőket a város másik szélén kirakják, majd ők innen visszabuszoznak, akkor tévedsz.

a szpecnaz
a szpecnaz nem más mint az orosz belbiztonági szolgálatának a különleges alakulata.
A szpecnazhoz jelentkező katonáknak egy rendkívűl hosszú és fájdalmas 5 éves kiképzésen kell résztvenniük.

az ausztrál SASR

Nos az SASR soha nem nyilatkozott még a kiképzési módszereiről, de harry moffitt elmondása szerint a sasr-hoz jelentkezők közül több ember vesztette az életét a kiképzés alatt, mint valódi bevetéseken.

Az amerikai navy SEAL

Nos a 30 hónapos kiképzés csak a fele az orosz szpecnaz kiképzési idejének, de ez nem jelenti azt, hogy ez a kiképzés nem olyan nehéz.

A dél koreai különleges alakulat
Nos azoknak az mebrek, akik utálják a hideg időt., talán már a dél korei különleges alakulat kiképzéseiről készült képek láttán is elmegy majd az életkedve. a dél koreai pyeongchang kiképző táborban ezek az emberek 10 kemény és rendkívül hideg napot töltenek el.

A brit Gurkhák
A gurkhák története egészen a 8. századik nyúlik vissza. A brit haderő egy teljes külön gurkha állománnyal rendelkezik, akik az angol hadsereg elitalakulatában szolgálnak. a 7500 gurkhából évente nagyjából 500 leszerel, akiket valamilyen módon pótolni kell. Erre a különleges és nehéz kiképzésre évente nagyjából 50000 nepáli jelentkezik, akiknek a legfőbb célja, hogy a szegénységből kitörjenek, mivel a leszerelés után életjáradékot kapnak nagy Britanniától. A jelentkezők közül sokan több napon keresztül megállás nélkül vándorolnak, hogy részt vehessenek ezen a kiképzésen.

???

???

???

???

Ti kipróbálnátok e valamelyik kiképzést ezek közül?

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük