10 Bizonyíték Arra, hogy az ÉLETED EGY HAZUGSÁG!!! [LEGJOBB]

10 Bizonyíték Arra, hogy az ÉLETED EGY HAZUGSÁG!!! [LEGJOBB]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
A mai videó lesz a tökéletes bizonyíték arra, hogy nem minden az aminek látszik, vagy látni szeretnénk. A túlélő műsorban szereplő bear grylls-től kezdve egészen addig a kérdésig, hogy a hello kitty milyen állat valójában, a mai videóban elhoztam nektek 10 olyan hétköznapi dolgot, amik bebizonyítják, hogy rengeteg dolog amit elhiszünk, tulajdonképpen nem is biztos hogy igaz.

10 Bizonyíték Arra, hogy az ÉLETED EGY HAZUGSÁG!!!

Bear grylls
Bear grylls a legtöbb ember kedvenc túlélője, aki olyan dolgokat képes túlélni, amire csak nagyon kevesen lennének képesek.
Legalább is a tévében látható sorozatbon sok embernek ez jött le.

A mágikus 8-as golyó.
A mágikus 8-as golyó az az értelmetlen játék, ami talán a te polcodon is ott hevert gyerekkorodban. A gyártók a erről a golyóról azt állítják, hogy ez képes a jövőbe látni és bármely kérdésünkre választ adni.

A weasley ikrek
James és oliver phelps.
Ha esetleg így nem tudnád, hogy kiről is van szó, akkor említsük meg ezt a két fiút, fred és george weasley-ként, akik a harry potter felejthetetlen vörös hajú ikerpárját alakították.
Nos a harry potter rajongókat talán ez meglepetésként érheti, de a két fiúnak a valóságban a haja egyáltalán nem vörös és ezt csak a film kedvéért festették ilyen elragadóan angolosra.

A carlton tánc
A kaloforniába jöttem egyik leghíresebb jelenete, amiről még a mai napig is beszélnek az emberek, az a jelenet, ahol alfonso ribeiro táncol. Ha esetleg soha nem láttad még ezt a sorozatot, de játszol a fortnite al, akkor valószínűleg ott már láttad ezt a táncot.
Nos az emberek ezt a táncot carlton táncnak hívják és az összes ember teljesen meg van győződve arról, hogy ez a tánc alfonso ribeiro saját ötlete alapján született meg.

A hawaii pizza
A hawaii pizza története eléggé érdekes és a vita a mai napig mey arról, hogy az ananász miért illik vagy miért nem illik egy pizzához.
Számos ember nyilvánosságra hozta a véleményét az ananászos pizzákat illetően.

Hello kitty
Mielőtt belevágnánk a hello kitty sztoriba irjátok le egy kommentbe azt, hogy szerintetek milyen állatot szimbolizál a hello kitty.
A hello kitty az az elképesztően híres márka, ami az ajándéktárgyak, tévéműsorok és a vidámparkok segítségével az egész világon elterjedté vált.

A powrball egy hazugság
Ha van otthon mosogatógéped, akkor talán te is jól ismered azt a finish terméket, ami azt reklámozza, hogy egy powerball elnevezésű golyó található a közepében, amit úgy állítanak be, mint valami ultra szuper tisztító , ami a mosogatógép közepén felrobbanva segít az összes ételmaradék eltávolításában.

#legjobb #top10 #legjobbmagyartop10

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük