HÉTKÖZNAPI DOLGOK ✔️ Amiktől Csökken az IQ Szinted! [LEGJOBB TOP 10]

HÉTKÖZNAPI DOLGOK ✔️ Amiktől Csökken az IQ Szinted! [LEGJOBB TOP 10]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
HÉTKÖZNAPI DOLGOK ✔️ Amiktől Csökken az IQ Szinted! [LEGJOBB TOP 10]
MÉG TÖBB VIDEÓ ITT: https://www.youtube.com/playlist?list=PLeLkJfGrgDekC9t5fQrWwai2euk8swB4W />
Léteznek bizonyos tevékenységek, amik rendkívül rossz kihatással vannak az agyunk megfelelő működésére. Nyilvánvaló, hogy senki se fogja a legjobb eredményét elérni egy intelligencia teszten miután néhány feles pálinkát már legurított. Ja és igazából az sem előnyös, ha a fejedet a falba vered a teszt kitöltése előtt. Nos ezek olyan dolgok, amik értelemszerűen rossz kihatással vannak a gondolkodásunkra és az agyunk megfelelő működésére, de léteznek olyan általános hétköznapi tevékenységek, amik kellőképpen lecsökkenthetik az agyunk kapacitását, ezért a mai videóban hoztam nektek 10

A hangulatvilágítás
A michigani egyetemen elvégzett kutatás megállapított azt, hogy a hangulatvilágítás csökkenti az emlékező és tanulóképességünket.
Az itt dolgozó professzorok a kutatásokat patkányokon végezték el, amik az emberekhez hasonlóan napközben éberek és az éjszaka során pihennek.

Az okostelefonok

Az okostelefonok segítségével folyamatos kapcsolatban lehetünk a világgal és bármilyen információt elérhetünk egyetlen szempillantás alatt.
A texasi egyetem elvégzett egy 800 főből álló tesztet, akinek mindegyike egytől egyig erős mobiltelefon függő volt, mint manapság szinte minden ember.
A résztvevőket megkérték, hogy töltsenek ki egy tesztet egy számítógépen.

A rossz diéta
A gyerekkorban kezdődő és felnőttkorban általában folytatódó rossz diéta rendkívül rossz kihatással lehet egy ember agyi kapacitására és intelligenciaszintjére.

Több feladat egyszerre
Számos vizsgálat bebizonyította már azt, hogy több feladat elvégzése egyszerre tulajdonképpen csak hátráltatja az embereket. Az agyunk képtelen több, mint egy dologra megfelelően koncentrálni egy időben, ami azt jelenti, hogy az agyunk folyamatosan ide oda kapcsolgatja azokat a dolgokat, amire éppen koncentrálnia kell.

A hosszú utak
Úgy tűnik, hogy nem csak a diétánk, de a vezetés is képes csökkenteni az iq-kat. Az angol Leicester egyetem professzorai több, mint 5 éven keresztül tanulmányozták fél millió embernek az életvitelét és ezek az emberek az évek során folyamatosan teszteket töltöttek.

Az időeltolódás
Nos az időeltolódás simán képes néhány napra hazavágni az embert. De ha a tanulást és a memóriánkat is számításba vesszük, akkor egy nagyobb mértékű időeltolódásnak sokkal tovább tarthat a hatása, mint azt gondolnánk.

A tévéműsorok
számos kutató úgy véli, hogy az emberek inteligenciaszintjét nagyban befolyásolják a butábbnál butább tévéműsorok.
Szerencsére bátran kijelenthetjük, hogy még mindig léteznek informatív és pozitív kihatású tartalmak, de sajnos a tv-ben látható szenny magasabb mértékben van jelen az életünkben.

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük