EGY ÁTVERÉS ami AZ ÉLETEDBE KERÜLHET! [LEGJOBB]

EGY ÁTVERÉS ami AZ ÉLETEDBE KERÜLHET! [LEGJOBB]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
EGY ÁTVERÉS ami AZ ÉLETEDBE KERÜLHET!

Talán sokak számára meglepően hangzik majd az a tény, hogy a világunk autóalkatrészpiac csurig van töltve rossz minőségű autógumikkal. Most nem az olcsó kínai autógumikról van szó, amiket az ember az ebay-en egy Michelin vagy bridge stone gumi árának a töredékéjért vásárolhat meg, hanem azokról, amiket csalók régi autógumik felhasználásával állítanak elő, majd ezeket úgy adják el mintha azok vadonatújak lennének.
Ezek az autógumik nem csak az autóban utazók életét veszélyeztetik, hanem az utakon közlekedő minden más autóban ülők életét is.
Ez a videó megmutatja, hogy ezek a szélhámosok hogyan keresnek egy rakat pénzt és hogyan veszélyeztetik ártatlan és jóhiszemű emberek életeit egy olyan módszerrel, ahol a régi gumiabroncsokat újjá varázsolják.

Remélem nem kell mondanom senkinek azt hogy ez a módszer illegális és rendkívül veszélyes, mivel a folyamat során a gumiabroncs rengeteget veszít a vastagságából és minőségéből ebből kifolyólag az ilyen abroncsok használata rendkívül veszélyes bármiféle autón.
Ha az autódon található gumik már régiek és egy újat szeretnél venni akkor válogasd meg azt, hogy honnan és mennyiért veszel új autógumikat, mivel lehetséges az, hogy egy olcsóbb darab egy nem megbízható kereskedőtől pontosan ezzel a módszerrel készült.
Rengeteg ember azt gondolja, hogy jobb használt abroncsokat vásárolni, amik elvileg jó állapotban vannak, mivel ezek sokkal olcsóbbak mint egy vadonatúj gumiabroncs.
De sajnos ez nem a legjobb opció.
Gondold át a dolgokat mielőtt döntést hoznál, mivel lehetséges az, hogy a saját és a családod életét is kockára teszed egy kis spórolásért cserébe.
A világon számtalan képzett ember van aki tudja azt, hogy hogyan kell feldolgozni régi autógumikat és hogy hogyan kell ezeket újjá varázsolni.
Nos ha nem vagy szakértő és a napod nagy részét nem azzal töltöd, hogy autógumikról nézegetsz képeket, akkor ne lepődj meg ha egy nap valaki ilyen újrahasznosított gumiabroncsokat ad el neked egy vadonatúj áráért.
Azokat a csalókat, akik ilyen kamu gumiabroncsokat gyártanak nem érdekli az, hogy ezek a rossz minőségű termékek több száz halálos balesetet okoznak a világon minden egyes nap.
Ezeket a csalókat egyetlen dolog érdekli, ami nem más mint a pénz.
De vajon mi is ez a titkos módszer amivel ezek az emberek képesek régi gumikat újjá varázsolni?
A módszer tulajdonképpen eléggé egyszer amit ezek az emberek használnak.
Néhány eszköz segítségével képesek az autók barázdáit mélyebbre vágni majd egy kis tisztással az abroncsokat felfényezni, amik így azt a hatást keltik, mintha azok teljesen újak lennének.
Ezzel a módszerrel érik el azt, hogy az abroncs újnak tűnjön, miközben a valóság az, hogy ez csak vékonyabb mint egy vadonatúj gumi.
Mark Robinson, aki egy az egyesült államokban található autószerelő-műhely tulajdonosa is azt nyilatkozta, hogy az ilyen kamu abroncsok vásárlása rendkívül veszélyes.
A gumiabroncsok készítése során a gyártók kémiai elemek sokaságát használja, hogy ezek tartósak legyenek, de még ez sem védi meg ezeket mindentől.
A napfény a levegő és a hőmérsékletváltozás lassan de biztosan gyengíti ezeket a gumikat és lebontja a kémiai elemek között található kötődéseket mindezt még akkor amikor a gumik az eredeti állapotukban vannak, mielőtt ezeket a csalók még jobban legyengítik a különféle barázdavágós módszereikkel.

Csak gondolj bele abba, hogy valaki egy ilyen abroncsot több tízezer kilométeren keresztül használt majd a csalók ezeket még jobban legyengítik majd eladják ezeket. Egy ilyen legyengített gumiabroncs a sebességtől a hőmérséklettől, vagy akár egy kisebb kavicstól is azonnal defektet kaphat, ami azonnal emberek életét veszélyeztetheti.
Egy finn férfi végül megelégelte azt, hogy naponta több száz ember veszti el az életét ezeknek az abroncsoknak köszönhetően és úgy döntött hogy felhívja az emberek figyelmét erre az átverésre és feltöltött a YouTubera egy videót, ahol megmutatja ,hogy hogyan is készítik el ezek a csalók ezeket az abroncsokat.
Ez a módszer manapság olyannyira fejlett, hogy szinte lehetetlen megmondani azt, hogy az abroncs vadonatúj, vagy csak valaki megpróbálta ezt újjá varázsolni.
Ezek tudatában már csak annyit tudnék tanácsolni, hogy csak olyan helyről vásárolj abroncsokat, amik valóban megbízhatóak és ne kockáztasd a saját, a családod és mások életét azért hogy pár ezer forintot megspórolj.
Ha a látottak után még mindig fontolóra vennéd a használt abroncsok vásárlását, akkor légy óvatos ugyanis a csalók mindenhol ott vannak.

Mutasd meg ezt a videót a barátaidnak és a szüleidnek, hogy még több ember tudhasson erről a milliókat generáló átverésről, talán így te is segíthetsz abban, hogy ezek a csalók és emberéleteket kockáztató emberek végre abbahagyják amit csinálnak.
Oszd meg ezt a videót és segíts abban, hogy ne veszítsék el ártatlan emberek az életüket ezeknek a csalóknak köszönhetően.

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük