A FEJETLEN CSIRKE! TOP 10 NEVETSÉGES KUTATÁS, Ami Megváltoztatja az Étkezési Szokásaidat!

A FEJETLEN CSIRKE! TOP 10 NEVETSÉGES KUTATÁS, Ami Megváltoztatja az Étkezési Szokásaidat!

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
A napjainkban létező technológiák lehetővé teszik számunkra azt, hogy a határokat a végsőkig feszegessük az ételeink és az étkezési szokásaink terén is. A fejetlen csirkétől kezdve egészen azokig a tapaszokig, amikkel tápanyagot juttathatunk be a szervezetünkbe a bőrünkön keresztül lesz itt ma minden, szóval ne menjetek sehova, ugyanis a mai videóban olyan beteges kutatásokat hoztam nektek, amik a jövőben megváltoztathatják az étkezési szokásainkat.

A FEJETLEN CSIRKE! [TOP 10] NEVETSÉGES KUTATÁS, Ami Megváltoztatja az Étkezési Szokásaidat! [LEGJOBB]

A fejetlen csirke
2012-ben egy angol, andre ford nevű, egyetemi hallgató azokkal a problémákkal kezdett el foglalkozni, amik jelenleg a broiler csirkék tenyésztésével foglalkozó iparágat nagy mértékben veszélyezteti. Andre Ford célja tulajdonképpen az lett volna, hogy egy olyan módszert találjon ami segít kielégíteni a csirkehús iránti keresletet, valamint egy időben a csirkéknek is egy humánusabb körülményt tudna biztosítani. Nos Andre elképzelt módszerei egy eléggé hibás jövőképet alkotnak. Andre azt tanácsolta, hogy a csirkék nagyagykérgét távolítsák el, hogy az állatok semmiféle gyötrelmet ne érezhessenek a fejlődésük során.

Az ételtapaszok
A különféle transzdermális… micsoda? transzdermális? várjatok úgy mondom hogy mindenki értse… Tehát a különféle bőrön keresztül ható tapaszok már egy jó ideje a piacon vannak.
vegyük például a dohányzásról való leszokást segítő nikotintapaszt, vagy azt amelyik fogamzásgátlóként van forgalmazva.

Az ehető ürülék

Oké kezdjük azzal, hogy ha éppen eszel, akkor ezt most fejezd be, mivel ez a téma nem feltétlenül fog passzolni az ebédhez.
2009 folyamán az európai űrügynökség bejelentett, hogy egy olyan módszert fejlesztgetnek, ami egy nap segíthet az asztronauták, vagy az addigra esetleg már más bolygókon élő emberek élelmiszerellátásában.

A zene és az étel találkozása
Az oxfordi egyetem olyan kutatásokat végeztek el, amik bebizonyították, hogy a zene valóban befolyásolja azt, ahogy az ételek ízeit érezzük. például a magas frekvenciájú hangok több édes ízt váltottak ki a bizonyos ételből, míg a mélyebb hangok az ételek ízét kesernyéssé változtatták.

A belélegezhető ételek
Ez a bizarr étkezési trend már 2012 óta jelen van és napról napra egyre több embert ragad magával.
Ez a sztori akkor kezdődött, amikor egy harvardi professzor, david edwards egy le whif nevű szerkezetet hozott létre, ami belélegezhető keserű csokoládét permetezett a levegőbe.

Az űrmagok
A kínaiak már egészen a 80-as évek óta folyamatosan különféle magokat küldenek fel az űrbe és az ország kutatói eléggé meglepő eredményekkel álltak elő. Azok a magok, amik előzőleg már jártak az űrben sokkal nagyobb termést eredményeztek, mint a földi társaik, amik még soha nem jártak az űrben.

A mogyoróvajas medúzás szendvics
Ha nem tudod őket legyőzni edd meg őket. Egészen pontosan ez a szöveg állt abban a jelentésben, amit 2013 folyamán amit az egyesült nemzetek élelmiszer és agrikulturális szervezete készített el.
tulajdonképpen itt arra próbáltak megoldást találni, hogy hogyan lehetne megnövelni a jelenlegi halállományt és megfékezni a medúzák elképesztő sebességgel történő szaporodását.

Az ehető csomagolások
2012- egy bob’s névre hallgató brazil étterem rendkívül nagy figyelmet kapott, amikor elkezdték a hamburgereiket ehető csomagolásban felszolgálni. Egy évvel később egy amerikai professzor, David Edwards, bemutatta az ő találmányát is, ami a wikicells névre hallgat.

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük