[TOP 10] LEGFURCSÁBB VÁLLALKOZÁS ✔ Aminek Hatalmas Sikere Volt! [LEGJOBB]

[TOP 10] LEGFURCSÁBB VÁLLALKOZÁS ✔ Aminek Hatalmas Sikere Volt! [LEGJOBB]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
[TOP 10] LEGFURCSÁBB VÁLLALKOZÁS ✔ Aminek Hatalmas Sikere Volt! [LEGJOBB]

Az emberek szeretnek olyan dolgokba belefogni és abból pénzt keresni, amiből mások már sok pénzt kerestek, ami érthető, hiszen egy olyan vállalkozásba pénzt belefektetni, amiről senki sem tudja, hogy az érdekelni fogja e az embereket, egy elég nagy kockázat, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek olyan emberek, akik ezt a kockázatot ne vállalták volna. Ezek az emberek rengeteg pénzt kerestek olyan ötletekkel, ami másnak a fejében soha meg sem fordulna, ezért a mai videóban összegyűjtöttem nektek a 10 legfurcsább vállalkozást, aminek hatalmas sikere volt.

10 ashleymadison

az ashleymadison.com egy randioldal, ami nem a legmegszokottabb oldalról közelíti meg a dolgokat. Az oldalra csak házas emberek regisztrálhatnak, ami nem is meglepő azután, hogy az oldal mottóját hallja az ember, ami nagyjából úgy hangzik, hogy az élet túl rövid, legyen neked is viszonyod. A több millió dollárt érő vállalkozás megalkotója noel birdman, aki érdekes módon boldog házasságba él és állítása szerint soha nem csalná meg a feleségét, ami elég érdekesen hangzik egy olyan ember szájából, aki egy olyan felületet alkotott meg, ahol házas embereket buzdít arra, hogy csalják meg a párjukat. Az oldalnak jelenleg több, mint 54 millió felhasználója van és noel jelenlegi vagyona nagyjából 100 millió dollár.

9 pooper scooper

A legelismertebb úttörője a az ürüléktakarító iparágnak nem más, mint matthew osborn, aki soha nem gondolta volna azt, hogy ez a vállalkozás egy nap milliomost varázsol belőle. Matthew 1987-ben kezdte a vállalkozást, amikor is megalapította a pet butler nevű céget. Ebben az időszakban a férfinek két munkahelye is volt, ahol kevesebb, mint 6 dollárt keresett óránként és egy családapáról lévén szó matthew foggal körömmel küzdött azért, hogy a családjának egy jobb életet varázsoljon.

8 SuperJam

Míg a legtöbb mai új vállalkozást indító személy inkább a technológia irányába terelődik, addig Fraser Doherty inkább valami tradicionális mellett tette le a voksát. Fraser 14 évesen kezdett el lekvárt készíteni a nagymamája receptjeiből, a szüleinek skóciai házában és 16 évesen odáig jutott ezzel a furcsa ötlettel, hogy az iskolát is otthagyta, hogy karriert építsen magának. A SuperJam nevű vállalkozása évi 500k üveg lekvárt ad el különféle üzletláncoknak és faser doherty jelenlegi vagyon a 2 millió dollárt is meghaladja.

7 Doggles

Szemüveg kutyáknak? Ez az ötlet csak addig hangzik furcsának, míg valaki arra vetemedik, hogy valóban elkezdjen szemüvegeket gyártani kutyák számára és ebből millió dolláros profitot termeljen. A termék piacra kerülése után néhány héttel már hatalmas figyelmet kapott a CNN-tol az animal planet-tol és a national geographic tól is aminek köszönhetően ez a termék emberek millióit érte el rövid időn belül.

6 Szerencsecsont

Ki gondolná azt, hogy volna kereslet a műanyag szerencsecsontokra, ami pont ugyanúgy néz ki mint az a csont ami a szárnyasok nyaka és szegye között található. Ken Ahroni-nak elege lett abból, hogy minden évben hálaadáskor az asztalnál csak két ember kívánhat, a többi pedig csak ezt nézheti, ezért kitalálta, hogy elkezd műanyag szerencsecsontokat gyártani és megalkotta a Lucky Break nevű vállalkozást.

5 Wuvit

Kim Levin a Wuvit megalkotója, ami nem más, mint egy kis zsák, ami különféle színekben és mintákkal kapható.
Kim rájött arra, hogy ha száraz magokkal megtölti ezeket a kis zsákokat és ezeket behelyezi mikróba, akkor ez egy kellemes melegséget ad egy jó pár órán keresztül. Kim eleinte csak az ismeroseinek ajándékozta el a wuvit-ot, de hamar rájött arra, hogy valami sokkal nagyobbatt alkotott, mint egy házikészítésu ajándék.

4 The Million Dollar Homepage

2005 ben egy 21 éves angol egyetemi hallgató, Alex Tew elindította a világ legegyedibb weboldalát, ami nem más, mint a million dollar homepage. Az oldal egészen pontosan 1 millió pixelből áll, aminek alex minden egyes pixelét 1 dollárért adta el. A weboldal hatalmas reflektorfényt kapott a médiától, még annak ellenére is, hogy egy rendkívül egyszerű ötlet volt.

3 lasermonks

2 The pet rock

1975-ben Gary Dahl egy barátja siránkozását hallgatta, aki a háziállatára panaszkodott és ekkor pattant ki a fejéből az ötlet, hogy mi is lenne a legmegfelelőbb háziállat egy ember számára. Az ötlet nem más volt, mint egy darab kavics, amit nem kell sétáltatni, etetni, ami soha nem betegszik meg, vagy tűnik el.

1 Santamail

A santamail nevű cég úgy gondolta, hogy a karácsonyt megpróbálja egy kicsit valósághűbbé varázsolni a gyerekek számára. A cég egy északi sarki címről küld a télapó nevében személyre szabott leveleket gyerekeknek a világ minden pontjára.

FORRÁSOK: https://pastebin.com/QMddDC2z

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük