Mi Történne Veled, Ha SZUPERERŐVEL RENDELKEZNÉL A VALÓSÁGBAN? (Repülés, Időutazás, Gondolatolvasás)

Mi Történne Veled, Ha SZUPERERŐVEL RENDELKEZNÉL A VALÓSÁGBAN? (Repülés, Időutazás, Gondolatolvasás)

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
Mi Történne Veled, Ha SZUPERERŐVEL RENDELKEZNÉL A VALÓSÁGBAN?( Repülés, Időutazás, Gondolatolvasás)
▶IRATKOZZ FEL ITT▶▶▶https://goo.gl/JYlg92 ◀◀◀
▶MÉG TÖBB TOP 10 VIDEÓ ITT▶▶▶https://goo.gl/aWhb0c ◀◀◀

A képregények és a különféle szuperhősök évtizedeken keresztül bűvölték el az embereket, aminek köszönhetően a legtöbb ember már álmodozott arról, hogy milyen jó is lenne ha tudnának repülni, vagy esetleg hatalmas erejük lehetne. végül is mi is lehetne jobb annál, mint egy szempillantás alatt eljutni a ból b be? ezek a szupererők a teljesen megfelelően működnek a a képzeletbeli hőseink számára, addig ezek a valóságban már nem sülnének el annyira szuperül, mint azt a filmekben láthatjuk, ezért a mai videóból kiderül, hogy mi történne veled ha szupererővel rendelkeznél a valóságban.

Ha repülni tudnál
Ha bárkit megkérdeznél arról, hogy ha rendelkezhetne egy szupererővel, akkor mi lenne az, valószínűleg ez a személy a repülést választaná. Nos a valóságban a repülés már nem is annyira varázslatos, mint az egy superman filmben esetleg kinéz. ahhoz, hogy elkerüld az összes madarat, bogarat, antennát és magasabb épületet legalább pár száz méteres magasságban kéne röpködnöd. Nos ha még ennél is magasabbra vágysz a szupererőd segítségével, akkor jobb tudni azt is, hogy 10 km magasságnál a hőmérséklet nagyjából -30 Celsius fok és az oxigén olyan ritka, hogy körülbelül pár másodperc alatt elájulnál.

Ha rendkívül erős lennél
Azok, akik elsőre nem a repülés képességét választanák, valószínűleg hatalmas erővel szeretnének rendelkezni. végül is bárki, aki egy hatalmas autót a feje fölé tudna emelni az összes embert lenyűgözne ezzel a képességgel és elkapni egy éppen kisikló vonatot, vagy zuhanó repülőt sem lenne nagy feladat. De ha a hősködés nem a te pályád, akkor még mindig lehet belőled egy atléta, vagy világbajnok bokszoló.
Nos bárki,aki rendelkezik egy kis alapvető tudással a fizika terén tudja azt, hogy egy zuhanó repülő hirtelen elkapása semmi jót nem eredményezne.

Ha lézer szemed lenne
oké repülés és a hatalmas erő kilőve, akkor lássuk azokat a szemeket, amikkel lézersugarakat tudnál lövöldözni.
A lézer szem jól hangozhat, de a gyakorlatban ennek sincs túl sok értelme.
Gondolj csak bele, hogy hányszor mondtad életed során azt, hogy ez biztos könnyebb lenne, ha képes lennék a szemem segítségével vasat olvasztani. várj, kitalálom… egyszer sem.

Ha legyőzhetetlen lennél
Most gondolkozz el egy pillanatra, hogy mi történne veled, ha legyőzhetetlen lennél?
igen, soha nem halnál meg! Ez azt jelenti, hogy a teljes emberiség fejlődésének a szemtanúja lehetnél, de végig kéne nézned azt is, hogy az emberek saját magukat és a földet is elpusztítják egy nap.

ha az időjárást tudnád irányítani.
Talán már te is álmodoztál arról gyerekkorodban, hogy milyen jó lenne ha akkora hó esne, hogy még az iskolák sem nyitnának ki. Ha az időjárást tudnád irányítani, akkor bármelyik nap ilyen nap lehetne, vagy olyan, ahol meleg és verőfényes napsütés van…
Az egyetlen dolog, amit a képregényekben nem láthatunk, az az utóhatás.

a gondolatolvasás
Sokan úgy vélik, hogy az életük sokkal könnyebb lenne, ha képesek lennének más emberek gondolatait olvasni. Minden probléma azonnal megoldódhatna, üzleti döntések születhetnének meg pillanatok alatt és mindenki a legjobb barátod lehetne könnyedén.
Lehetséges hogy nem lenne minden olyan jó amit hallanál. Mi van akkor, ha a barátod folyamatosan azt gondolja rólad, hogy egy barom vagy, vagy esetleg a főnököd a fejében számolgatja a kirúgásod pillanatáig hátralévő napokat.

Az időutazás
Mindenki egyet tudna érteni abban, hogy az időutazásnak megvannak a sajátos előnyei.
Például ha képes lennél visszamenni az időben, hogy megelőzz egy katasztrófát senki nem mondaná neked azt, hogy ne tedd.
De mi van akkor, ha egy bizonyos megelőzött probléma egy sokkal pusztítóbbat eredményez majd? Ebben az esetben is visszamennél az időben, hogy megállítsd ezt?

A röntgenlátás
A röntgenszemek egy kicsivel praktikusabbnak tűnhetnek, mint a lézerszemek, főleg abban az esetben, ha egy repülőtéren szeretnél munkát kapni.
Azon kívül, hogy egész nap azt néznéd, hogy melyik utas mit próbál meg felcsempészni egy járatra, elég valószínűtlen,hogy bármi más haszna is lenne ennek a képességnek.

ha még ezek után is választhatnátok magatoknak egy szupererőt, akkor melyik lenne az?

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük