A SZUPERTEHÉN! és még 10 GÉNMANIPULÁLT ÁLLAT ✔ Amit Te Is MEGVEHETSZ!

A SZUPERTEHÉN! és még 10 GÉNMANIPULÁLT ÁLLAT ✔ Amit Te Is MEGVEHETSZ!

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
A SZUPERTEHÉN! és még 10 GÉNMANIPULÁLT ÁLLAT ✔ Amit Te Is MEGVEHETSZ! [LEGJOBB]
▶IRATKOZZ FEL ITT▶▶▶https://goo.gl/JYlg92 ◀◀◀
▶MÉG TÖBB TOP 10 VIDEÓ ITT▶▶▶https://goo.gl/aWhb0c ◀◀◀

Az emberek soha nem elégedettek azzal, ami van. Erre az állításra a legegyszerűbb példa az időjárás. ha hideg van, akkor melegebb időt szeretnénk, ha túl meleg van akkor pedig egy kicsit hűvösebbet. talán ezt még el is lehetne fogadni, de az amikor a természetet próbáljuk meg a génkezelés alkalmazásával megváltoztatni csak azért, mert egy gyümölcs nem nő elég gyorsan, vagy nem nő hatalmasra az már egy kicsit túlzás, de sajnos ez az, amit a 21. század rohanó életvitele és pénzéhes gazdasága megkövetel tőlünk. Az emberek nem csak a gyümölcsöket génkezelik, hanem minden olyan dolgot, ami alkalmas a génkezelésre, ezért a mai videóban elhoztam nektek 10 génkezelt élőlényt, amit akár te is megvehetsz magadnak.

A tollatlan csirke.
Amit jelenleg a szemed előtt látsz az nem más, mint az az eset, amikor az emberiség megpróbál viccet csinálni a természetből. A gazdaság és a kfc-t imádó emberek nevében egy izraeli kutató banda megalkotta a tollatlan csirkét, ami minden bizonnyal időt spórol a feldolgozás során ráadásul még környezetbarát is, sőt a csirkék kifejlődésének az ideje is sokkal rövidebb, mint egy átlagos csirkének.

A hypoallergén háziállatok
Mit tehetsz abban az esetben, ha szereted a kutyákat, vagy macskákat, de az allergiád miatt még sem mersz a közelükbe menni? Igazából két lehetőség van. az első az, hogy megpróbálod elfogadni, hogy az immunrendszered neked sem tökéletes és beéred egy aranyhallal, a második pedig az, hogy veszel magadnak egy gén kezelt hypoallergén háziállatot.

Az arany tengeri csikó
felejtsd el az aranyozott okostelefont, az 1000 dolláros fagyit, vagy az aranyfóliába burkolt Lamborghinit, ugyanis ha van egy kis költeni való pénzed és valóban menő akarsz lenni a 21.században akkor neked egy csillogó aranyozott vizicsikóra van szükséged.
Ezeket a vizicsikókat egy vietnámi természettudós alkotta meg és ezek a legelső génkezelt állatok, amik ebben az országban kerültek megalkotásra.
De hogyan is készül a csillogó arany vizicsikó?
nos ez a vietnámi tudós valódi aranyport kevert össze medúza proteinnel, amit ezután befecskendezett a vizicsikó ikráiba és voila már készen is volt a világ legdrágább vizicsikója.

A gyógyszerészeti teve
a Dubai tudósok úgy gondolják, hogy a legjobb módja a genetikai problémák gyógyítására, az olyan állatok létrehozása lehet, amiknek a tejükben gyógyító hatású protein található. De nem akármilyen állatokról van itt szó, mivel a kísérleti folyamat egyelőre a tevékre fektette a legnagyobb hangsúlyt. De miért pont a tevék?

A génkezelt moszkitók
Minden évben több millió ember veszti életét a maláriának köszönhetően és még nagyjából 300 millió ember fertőződik meg, ennek tudatában nem meglepő az, hogy a kutatók nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy olyan moszkitókat hozzanak létre, amik nem terjesztik a maláriát.

A szupertehén
Herman, a bika, a legelső génkezelt szarvasmarha volt, amit 1990-ben alkottak meg, de azóta már sok sok év eltelt és hát ezek a szupertehenek is eléggé kifejlődtek.
Vannak tehenek, amik kevésbé kanosak, amik ellenállnak a kergemarhakórnak, vagy bármiféle betegségnek.
És van itt még egy faj, ami a szupertehenek istene, a belga kék tehén.
Nos az tény, hogy ez a szarvasmarha faj nem génkezelés által lett létrehozva, de senkit sem tudnék hibáztatni, ha mégis ezt gondolná.

A popeye sertés
Talán nincs is jobb egy kis füstölt szalonnánál, de nem minden ember látja ezt így és sokan a teljes életük során képesek arról beszélni, hogy miért is olyan rossz a szalonna, vagy az ebben található telített zsírok az emberi szervezet számára.
Nos talán itt az idő, hogy az egészséges életmód megszállottjainak is megváltozzon a szalonnákról kialakult véleménye.
A popeye sertés olyan spenót géneket kapott, aminek köszönhetően a sertés testében található telített zsírok átalakulnak telítetlen zsírokká, aminek hallatán most minden egészséges életmód megszállottnak valószínűleg felcsillant a szeme.

A sötétben világító állatok
Úgy tünik, hogy a tudósok attól a pillanattól kezdve, hogy rájöttek arra, hogy hogyan hozhatnak létre sötétben világító állatokat, azonnal elkezdtek mindenféle élőlényt Halloweeni dekorációvá alakítani.
Már magában érdekesnek tűnhet egy világítós állat, de vannak egyéb pozitív hatásai ennek a génmódosításnak is.
Például, azok a macskák, akikbe ezeket a világítást előidéző géneket befecskendezték, sokkal ellenállóbbá váltak a macskáknál kialakuló hiv fertőzésre, ami nagyjából 500 millió macskát érint világszerte.

A pókháló kecske

Az erős és rugalmas pókháló a természet egyik legértékesebb anyaga.
A pókhálóból elő lehet állítani a mű porcoktól kezdve az ejtőernyőzsinórig mindent, de sajnos a begyűjtés nehézsége miatt ez sehogy se lenne kifizetődő és gazdaságilag hasznos.

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük