TOP 10 LEGGAZDAGABB MAGYAR YOUTUBER ✔️ Akiket MEGBORÍTOTT a SOK KESS! [LEGJOBB]

TOP 10 LEGGAZDAGABB MAGYAR YOUTUBER ✔️ Akiket MEGBORÍTOTT a SOK KESS! [LEGJOBB]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
Íme az a 10 MAGYAR YOUTUBER, aki 2017-ben a legtöbb pénzt tette zsebre. De vajon mennyi az annyi pontosan?
MÉG TÖBB VIDEÓ ITT: https://www.youtube.com/playlist?list=PLeLkJfGrgDekC9t5fQrWwai2euk8swB4W />
TOP 10 LEGGAZDAGABB MAGYAR YOUTUBER ✔️ Akiket MEGBORÍTOTT a SOK KESS!

Mint azt már ti is jól tudjátok, a videózással hatalmas pénzeket lehet bezsebelni, főleg akkor ha egy olyan nyelven csinál az ember tartalmakat, amit a világon több milliárd ember beszél. Nos a magyar videósok számára, a lehetséges elérhető emberek száma eléggé szűk korlátokon belül mozog, legalábbis a világviszonylathoz mérten, de ez nem jelenti azt, hogy egy egy magyar videós ne kereshetne egy rakat pénzt a youtube-ra feltöltött videóikkal.
Nyilván nem beszélhetünk milliárdokról, ami abból is jól látszik, hogy egyetlen magyar youtuber sem vásárol magának lamborghinit, vagy több száz milliós luxusvillát, néhány külföldi videóssal ellentétben.
Azért sajnálkozni nem kell, ugyanis tény az, hogy a Magyarországon élő videósok közül néhány simán képes annyi pénzt bezsebelni, ami bőven elég a megéléshez.
Talán megvannak az elképzeléseid, hogy a te kedvenc híres youtubereid hol fognak elhelyezkedni a mai toplistán, de garantálom, hogy ez egyáltalán nem így lesz, mivel ezen a listán helyet kaptak olyan magyarok által létrehozott csatornák is, amikről még biztosan nem hallottál.
A 10 leggazdagabb youtuber a világon videóban elhangzó keresetekhez nem volt nehéz hozzájutni, mivel a forbes.com minden évben közzéteszi azt, hogy melyik külföldi youtuber kereste a legtöbbet a bizonyos évben, így ezeknek a számoknak a tudatában már csak néhány érdekes infóra volt szükség a bizonyos youtuberekről és már kész is volt a videó.
Nos a mai videónál más a helyzet, mivel Magyarországon valamiért senki sem próbálja meg közzétenni azt, hogy ki az a 10 youtuber, aki a legtöbbet kereste egy adott évben.
Aggodalomra nincs ok, mivel a legjobb magyar top 10 csatorna analitikája alapján egészen egyszerűen meg lehet állapítani azt, hogy a magyar csatornáknak mennyi bevétele jött 2017 során.

Azért, hogy te is tudd még gyorsan elmondanám, hogy hogyan is számoltam ki a mai videóban elhangzó összegeket.

A youtube csatornák összes megtekintéséből összesen 36% az ami bármiféle bevételt produkál.
Ez nyilván abból adódik, hogy nincs minden megtekintés alatt reklám, vagy ha van is akkor ezekről mindenki elkattint olyan hamar, amilyen hamar csak tud.
A másik fontos tényező, az a cpm, ami nagyjából azt takarja, hogy mennyi bevétel jön ezer bevételt hozó megtekintés után.
Minden országnak más az átlag cpm-je.
Magyarországnak például 0.90 $, míg pl. Norvégiának nagyjából 8.00 $.
Mivel a mai videóban magyar youtube csatornákról beszélünk ezért ezt a 0.90 $ fogjuk a számítások alapjául venni, kivéve azoknál a csatornáknál, amik magyarok tulajdonába vannak, de nem magyar tartalmakat gyártanak, de ezekről a meglepetés csatornákról hamarosan hallhatsz.
És a legutolsó dolog ami szintén fontos az az, hogy ezek az összegek csak és kizárólag a YouTubetól származó bevételeket mutatják és nem tartalmaznak semmiféle szponzorációs, vagy egyéb bevételeket és az esetenként felmerülő partnercégek által lehúzott pénzt sem, mivel ezekenek az összegét csak és kizárólag a csatorna tulajdonosai tudhatják.
Lássuk, hogy ki volt az a 10 magyar youtuber, aki a legtöbbet kereste a 2017es év során.

Az összegek megállapításához felhasznált eszközök:
YouTube analytics
Calculator
Currency converter
socialblade
vidiq

A listán szereplő csatornák linkjei:
https://pastebin.com/cQyZXMME

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük