[TOP 10] LEGFELELŐTLENEBB SZÜLŐ A VILÁGON! [LEGJOBB]

[TOP 10] LEGFELELŐTLENEBB SZÜLŐ A VILÁGON! [LEGJOBB]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
Minden gyerek egy példaképként tekint a szüleire és mindig a szülők felelőssége az, hogy egy érett és értelmes embert faragjanak a gyerekeikből és hogy megvédjék őket a világban található különféle veszélyektől.

[TOP 10] LEGFELELŐTLENEBB SZÜLŐ A VILÁGON! [LEGJOBB]

A gyerekeknek rengeteg kihívással kell szembenézniük a fiatalságuk során, legyen szó az iskoláról, a barátkozásról és az új tapasztalatszerzések által kialakított érzelmekről.

Szerencsére a legtöbb szülő nem úgy tekint a gyermekeire, mint saját maguk egy fiatalabb verziójára, ezért a legtöbb esetben a gyerekek képesek egy jobb emberré válni, de a dolog ott van az az oldala is, amikor a szülők magukat helyezik előtérbe, vagy esetenként a gyermekük életét veszélyeztetik a viselkedésükkel, anélkül hogy belegondolnának következményekbe.

A mai videóban elhoztam nektek a világ legfelelőtlenebb szüleit, akiknek soha nem szabadott volna gyereket vállalniuk.

MICHAEL JACKSON

Michael Jackson a tizenháromszoros Grammy-díjas énekes legenda 2002 novemberében olyat tett, amivel felkerült a felelőtlen szülők listájára. Michael Jackson egy hotelben tartózkodott Berlinben a kisfiával, aki akkor még csak kilenc hónapos volt. A történet szörnyű fordulópontja akkor történt, mikor a tömeg lentről kiabálni kezdett, mondván szeretnék, ha megmutatná kisfiát az embereknek. Michael Jackson imádta az embereket, és éppen ezért szeretett volna a kedvükre tenni azzal, hogy megmutatja gyermekét, Prince Michael Blanket Jackson-t, aki egyébként 8 évvel apja halála után megváltoztatta nevét, így mára már csak Bigi Jackson-nak hívják az emberek.Na de mi is történt valójában? Michael Jackson gondolkozás nélkül kiment az erkélyre, és kilógatva kisfiát az erkélykorláton kívül, megmutatta őt a tömegnek. A tömeg sokkot kapott a látványtól, mivel a kisbaba csak úgy lógott a semmiben apja kezében, és ahogy ez ilyenkor lenni szokott, a pletykák máris száguldottak a médiában, miszerint ilyen felelőtlen apukát még nem láttak. Michael Jackson belátta, hogy egy szörnyű hibát követett el, és a testőrei azt is elárulták, hogy egy teljes napra bezárkózott a világ elől, miután a képet elkészítették.

Az Oktomami

Natalie Suleiman aki egykor a felnőtt filmiparban tevékenykedett, a valamilyen goldra vagy diamondra végződő nevét octomom-ra cserélte. 2000-ben férje elhagyta azzal az indokkal, hogy a nő nem tud gyermeket nemzeni, és a férj visszautasította azt is, hogy részt vegyen a mesterséges megtermékenyítésben. Octomom végül a vitro megtermékenyítés mellett döntött. Ezáltal született meg 6 gyermeke, köztük két ikerpár is. De persze ez még nem volt elég. A nő konkrétan követelte orvosától, hogy a további megmaradt embriókat is ültesse be a méhébe. A nő orvosa a 12 megmaradt embriót is beültette, akit később a cselekedetei miatt ki is rúgtak. 2008-ban ezáltal születtek meg nyolcasikrei. A szingli anyukának így már 14 gyermeke lett, amit az emberek semmiképp nem akartak elfogadni, beleértve a sok halálos fenyegetést azért, amiért ilyen felelőtlen döntés hozott, hogy 14 gyermeknek adott életet úgy, hogy semmiféle normális jövedelme nincsen. Az emberek felháborodtak, és értetlenkedve kérdezték, hogy a gyerekeket miért nem veszik el végre a nőtől, hogy olyan életet élhessenek, amit megérdemelnének valójában.

DANIELLE BREGOLI ÉS LIL TAY
Danielle Bregoli olyannyira kiveri a biztosítékot, hogy ez már a harmadik alkalom, hogy erről a lányról szó esik ezen a csatornán. A dr phill műsorban felbukkanó tinilány édesanyját talán sokan sajnálják, amiért a lánya trágár viselkedéssel próbálja meg felhívni magára a figyelmet, vagy esetenként még a családját is terrorban tartja, de azért jobb ha senki nem félti a cash me outside lány anyukáját, mivel ő is nagy szerepet játszik abban, hogy a lánya nevetségesen viselkedik több millió ember szeme láttára.

Lil tay imádja mutogatni a rengeteg pénzét drága autókon ücsörögve miközben elmondja h ő az aki… és ezek láttán lil tay édesanyja és bátyja nem botránkozik meg, hanem inkább rátesznek még egy lapáttal és tanítják a lányt, hogy hogyan legyen egy igazi suttyó.
Lil tay édesanyja még a munkáját is elvesztett a lánya viselkedése miatt, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy visszafogja a kislányát.

KROKODILVADÁSZ

Steve Irwin, ismertebb nevén a Krokodilvadász egy ausztrál természettudós és televíziós személyiség volt, aki 2003-ban azzal csapta ki a biztosítékot az embereknél, hogy úgy tartott bemutatót a saját állatkertjében, hogy közben az egyik kezében egy döglött csirkét fogott, amivel előcsalogatta a 3,6 méteres krokodilt, a másikban pedig az 1 hónapos kisfiát, Robertet.

???

???

???

???

#LEGJOBB #TOP10 #LEGJOBBMAGYARTOP10

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük