[TOP 10] BETILTOTT VÍZICSÚSZDA ✔ Amin Már SOHA NEM Csúszhatsz Le! [LEGJOBB]

[TOP 10] BETILTOTT VÍZICSÚSZDA ✔ Amin Már SOHA NEM Csúszhatsz Le! [LEGJOBB]

[TOP 10] BETILTOTT VÍZICSÚSZDA ✔ Amin Már SOHA NEM Csúszhatsz Le! [LEGJOBB]

Függetlenül attól, hogy idős vagy, vagy esetleg fiatal, szinte biztos vagyok benne, hogy te is imádod a vízicsúszdákat. A tervezők a vízicsúszdák hatalmas sikere miatt egyre félelmetesebb csúszdákat terveznek és ezek közül néhány már annyira félelmetes, hogy az ember kétszer meggondolja azt, hogy lecsússzon e rajtuk. A legtöbb vízicsúszda biztonságos, de sajnos előfordultak olyan esetek is, amikor valaki életét vesztette egy ártatlannak kinéző csúszás során, ezért a mai videóban összegyűjtöttem nektek 10 betiltott vízicsúszdát, amin már soha nem csúszhattok le.

10 fort rapids

A fort rapids aqua park egy hatalmas nagy káosz minden szemszögből nézve.
A park üzemeltetői egyáltalán nem tartották karban ezt a helyet, ráadásul szerették a különböző jogszabályokat is megszegni, de most inkább beszéljünk az itt található nyitott és zárt csúszdákról. A fort rapids-ban számos különféle csúszdát építettek minden korosztály számára, de a hely legnagyobb attrakciója, az egy tölcsér szerű csúszda.

9 storm

Floridában rengeteg különféle vidámparkot és egyéb látványosságot találhatunk, ilyen például a universal studios, vagy a Walt Disney world, de talán az egyik legközismertebb ezek közül a parkok közül az a wet n wild.
A wet n wild Orlando 1977-ben nyitott meg a kapuit és egészen 2016 december 31.-ig tartotta azokat nyitva.

8 wild rapids

gondolom te se szívesen csúsznál le egy olyan vízicsúszdán, amiről tudnád azt, hogy az nem volt karbantartva huzamosabb időn keresztül.
Egy vizícsuszdán rengeteg olyan dolog megtörténhet, amit egyáltalán nem kontrollálhatunk, főleg akkor, ha egy csúszda nincs rendesen karbantartva.
A szerkezet széteshet alattunk, vagy a rossz illesztések felszakíthatják a bort a hátunkon és akkor a különböző fertőzésekről még nem is beszéltem.

7 Disney river country

a vidámparkok és a családi attrakciók egyik legnagyobb megvalósítója az a Disney, aki többek között ezt a hatalmas üdülőhelyet is megépítette, de sajnos a hely sikerének elérése nem volt egyszerű.
1976 június 20-án a park megnyitásakor gerald ford amerikai elnök lánya volt az első, aki lecsúszott a whoop n holler hollow nevű csúszdán.
1980 augusztusában egy fiatal fiú a parkban töltött ideje alatt egy agypusztító amőbát lélegzett be, miközben a különböző vizicsúszdákon élvezte a vakációt és néhány nap alatt az életét vesztette.
A river country két különböző vízforrásból látta el a parkot vízzel, ezek közül az egyik teljesen tiszta és klórozott víz volt, a másik pedig a parkhoz közel eső bay lake-hez csatlakozott.

6 cannonball loop

Ez a new jersey-ben található kalandpark 1978-tól 1999-ig üzemelt.
A különböző építmények minősége eléggé rossz minőségűre sikeredett, de ez az akkor fiatalokat nem nagyon érdekelte és képesek voltak az életüket veszélyeztetni egy kis kalandért cserébe.
A kalandparkban üzemelése során összesen 6 halálos baleset történt, amiből 3 ember a hullám medencében fulladt meg, kettő a jéghideg víz miatt szívrohamot kapott és egy szerencsétlen látogatót kajakozás közben rázta meg az áram, ami egy nem megfelelően szigetelt kábelnek volt köszönhető.

5 Calypso

Ha elakarsz menni egy aqua parkba, hogy jól szórakozz, és persze biztonságosan töltsd az idődet, akkor biztosan nem a Calypso aqua parkra esik a választásod.
A park vezetősége rengeteg biztonsági előírást megszegett, nem beszélve arról, hogy a személyzet egyáltalán nem volt betanítva arra mit és hogyan kell csinálniuk.
Több panasz érkezett a vízicsúszdákra, mint pl a Steamer-re és a Bobslegh-re is egyaránt.

4 Splashdown Park

Ha ez az aquapark neked is ismerősnek tűnik a képen, akkor valószínűleg Te is nagy Blink 182 rajongó voltál. Hogy miért?
Azért, mert a Splashdown aquapark volt az egyik helyszíne a zenekar “First Date” című számának klipjében. De sajnos még ez az ismertség sem volt elég ahhoz, hogy az aquaparkot megmentsék attól, hogy bezárják.
Ez a csúszdapark először 1984-ben nyílt meg, amit Tom Oliver, az apja, és fiútestvére építettek. Oliver üzletet kötött a TFN-nel, hogy megvehesse a nem használt telket, ami egyébként egy régi park volt. Végül úgy nézett ki a dolog, hogy Oliver meghozta élete legjobb döntését, amikor üzletet kötött, és óriási sikert ért el, amikor a Splashdownt megnyitották.

3 Rushmore

A 70-es 80-as évek aquaparkjai meglehetősen régimódinak tűnhetnek, de valamiért mégis volt benne valami különleges, amit a mai aquaparkok sem tudnak túlszárnyalni.
A Dél Dakotában található Rushmore csúszdapark 30 éven keresztül üzemelt, amíg végül 2014-ben be nem zárták.

2 Verrückt

Kansas-ben ennek az aquaparknak szembe kellett néznie egy igazi rémálomnak tűnő valósággal, amikor is egy tíz éves kisfiú sajnálatos módon életét vesztette 2010 augusztusában. Caleb, aki a Verrückt vízicsúszdán volt két másik novel, egy olyan szörnyű baleset áldozatává vált, ahol borzasztó körülmények között a fejét vesztette.

forrás: https://pastebin.com/jF2U1UeA

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük