Hogyan NE Legyél Vesztes…!!! 10 Rossz Szokás, Amitől NEM Leszel Sikeres!

Hogyan NE Legyél Vesztes…!!! 10 Rossz Szokás, Amitől NEM Leszel Sikeres!

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
Hogyan NE Legyél Vesztes…!!! 10 Rossz Szokás, Amitől NEM Leszel Sikeres! [LEGJOBB]
▶IRATKOZZ FEL ITT▶▶▶https://goo.gl/JYlg92 ◀◀◀
▶MÉG TÖBB TOP 10 VIDEÓ ITT▶▶▶https://goo.gl/aWhb0c ◀◀◀

Arthur Schopenhauer valamikor azt mondta, hogy a gyáva emberek gyávákat , a gazemberek gazembereket és a vesztesek, igen, nem másokat, mint újabb veszteseket szülnek. Immanuel kant viszont már úgy gondolta, hogy egy személyiséget nem lehet örökölni és ennek kialakulását csak és kizárólag a személy tapasztalatai és a rá ható külső behatások tudják kialakítani. Immanuel azt mondta, hogy személyiségünk fejlesztési és alakítása igen is lehetséges feladat.
És ott van az az elmélet is, ami szerint minden egyes kudarc, amit egy ember tapasztal, az csak a cselszövéseknek, ellenségeknek, vagy csupán a végzetünknek köszönhető.
A mai videóban olyan emberi szokásokat hoztam nektek, amikkel általában azok az emberek rendelkeznek, akiket rengeteg kudarc ér a hétköznapok során. ezen személyek kudarcai nem a végzettől, vagy az ellenségektől függ, hanem általában csak a dolgokhoz való hozzáállásuktól. A pohár lehet félig üres, vagy félig teli és csak rajtunk áll, hogy melyiket választjuk.
Ha a mai videó bármely pontja segít neked abban, hogy egy kicsit könnyebb legyen az életed, akkor mindenképp nyomj egy likeot erre a videóra.

Mások hibáztatása

Nem sikerült az egyetemre való felvételid? Ez biztos azért van mert nincs protekciód… Talán nem kaptad meg az év végi bónuszt a munkahelyeden? Ez biztos azért van mert a főnököd csak a rokonait és az idióta kollégáidat veszi számításba. Netán elfogyott a kenyér és mire odaérsz a boltba, már üresek a polcok? Ez is csak egy hatalmas ellened irányuló összeesküvés jelei lehetnek.
Ismerősen hangzik bármelyik ezek közül a felvetések közül? Ha igen, akkor lehet megkönnyítené a életed, ha nem mindig másokat hibáztatnál a téged érő kudarcok miatt.

Magunk összehasonlítása másokkal
Az emberek imádják saját magukat más emberekkel összehasonlítani. Tulajdonképpen teljesen minden agy, hogy sikeres, vagy sikertelen embert választasz a magaddal való összehasonlítása alapjául, az eredmény egyáltalán nem lesz jó kihatással rád.

Ha nem hiszünk magunkban
Ez nem nekem való… A kudarcban teli életet élő emberek egyik kedvenc mottója. Ahhoz, hogy valaki egy új pénzforrást alkosson, esetleg megtanuljon egy új nyelvet, vagy megdicsérje egy idegen ember ruháját, szükséges egy bizonyos fokú önbizalom és az hogy higgyünk magunkban. Sajnos ebben az esetben is a legtöbb ember úgy gondolja, hogy sokkal egyszerűbb az, hogy találjon egy kifogást, hogy még véletlenül se kelljen egy picikét sem változtatni az életén.

A célok feladása
Rengeteg ember szeret panaszkodni a problémáiról másoknak. Ezek a személyek rendszeresen mások véleményére adnak és követik őket és képesek a céljaikat naponta akár több alkalommal is megváltoztatni, vagy esetenként teljesen feladni azokat.

Kommunikációs problémák
A vesztes típusok általában nem tudják azt, hogy hogyan kommunikáljanak a körülöttük lévő emberekkel és általában ezek az emberek arrogáns módon viselkednek azokkal, akik szociális szinten alacsonyabban vannak, mint ők.

A dolgok halogatása
Ráér holnap is… Ismét egy olyasmi, amit a vesztesek típusok gyakran ejtenek ki a szájukon.
Ezek az emberek imádnak fontos dolgokat elhalasztani azért, hogy kielégítsék a vágyaikat, hogy az életüket valami üressé és unalmassá alakítsák át.

Mások véleményének az elutasítása
A vesztes típusok mindent tudnak mindenről és azt nagyon pontosan és konkrétan. Kérdezz meg egy ilyen személyt, hogy hogyan tenné rendbe az országot és valószínűleg egy hosszadalmas és kimerítő választ fogsz kapni a kérdésedre.

Imádják az olcsó dolgokat
Minél olcsóbb annál jobb! Ez is egy rendszeres mottója a vesztes típusoknak. Nem számít, ha a nagyon olcsó zokni már másnap lyukas lesz, vagy az olcsó nyaralás egy hatalmas katasztrófává alakul át. Ezek a típusok újra és újra beleesnek az olcsó húsnak híg a level csapdájába.

Az irigység és becsmérlés

A vesztes típusok szeretnek irigykedni és megmagyarázni más embereknek a sikereinek az okát, amivel egy időben megmagyarázzák maguknak, a saját kényelmetlen helyzetüknek az okát.

nehéz nem egyetérteni azzal, hogy a sikertelenség gyakran éri utol azokat az embereket, akik ezt keresik. De vajon kinek a hibája az, hogy a vesztes típusok gondolkodásmódja erre van behangolva.

A lustaság
Az előbb említett kilenc pont nagyban elősegíti a lustaság kialakulását.
A lusta emberek nem azok, akik a szabadidejükben pihennek, vagy semmit tesznek, hanem azok, akik egész álló nap kifogásokat keresnek arra, hogy miért ne csináljanak semmit.

Thumbnail © Mrs Legjobb

#legjobb #top10 #legjobbmagyartop10

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük