10 HÍRES CELEB ✔ AKI TÖNKRETETTE A SAJÁT KARRIERJÉT! [LEGJOBB]

10 HÍRES CELEB ✔ AKI TÖNKRETETTE A SAJÁT KARRIERJÉT! [LEGJOBB]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
10 HÍRES CELEB ✔ AKI TÖNKRETETTE A SAJÁT KARRIERJÉT! [LEGJOBB]

Hollywood egy csodálatos hely és ha valakinek akkora szerencséje van, hogy itt sikerül befutnia, az tulajdonképpen bármit megkaphat magának. A hatalmas villáktól kezdve a fanok ezreinek a sokaságától itt mindenre van lehetőség. De az átlagos életből a hatalmas hírnévbe és gazdagságba belecsöppenni nem feltétlenül olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják, főleg abban az esetben nem, amikor valaki ebbe a sztár életbe gyerekkorába csöppen bele, ami érthető ugyanis ez a fajta élet hatalmas nyomással jár, ami esetenként a felkapott sztárok életét és hírnevét néhány év alatt képes romokba dönteni.
A mai videóban hoztam nektek 10 híres celebet, aki tönkretette a saját karrierjét.

Stephen Anthony Lawrence
Anthony Lawrence egy amerikai színész, akit a teljes világ imádott az even Stevens című, disney csatornán leadott sorozatban alakított szerepéjért.
A sorozat csak néhány évig tartott, de ez idő alatt Anthony számos másik sorozatban és filmben is szerepet kapott, ilyen például a That’s so raven, az egy rém rendes család, a tucatjával olcsóbb és a papák a partvonalon. Mindent összevetve Anthony előtt fényes jövő állt, de sajnos a dolgok nem úgy alakultak, ahogy azt Anthony tervezte.

winona ryder

Winona Ryder egy időben Hollywood egyik legszexibb és legkeresettebb színásznője volt, de az ollókezű Edward színésznőjének sajnos egy eléggé nyilvános lecsúszása volt 2001 folyamán.
Winona-t egy biztonsági kamera rögzítette, amint megpróbált ruhákat ellopni egy Beverly hills-i üzletből, amiknek az értéke meghaladta az 5000 dollárt is.

tom cruise
Minden idők egyik leghíresebb színésze tom cruise tinikora vége felé, 19 évesen kezdte a színészi karrierjét, 1981 ben a végtelen szerelem című filmben kapott szerepével.
Azóta tom számos sikeres mozifilmnek volt a főszereplője, amik közül talán a leginkább említésre méltó színészi szerepei azok a mission impossible filmekben voltak.
De úgy tűnik, hogy a dolgok tom számára is változóban vannak.

Shia Laebouf
Shia laeboufnak gyerekkorában változatos szerepei voltak. Shia többek között együtt szerepelt anthony lawrencel az even stevens című disney sorozatban, ami arra vél következtetni, hogy ez a sorozat elátkozta ezeket a színészeket.
Shai karrierje ment tovább a transformers filmekben, ahol shai, sam witwicky szerepét alakította megan fox mellett.

Kendall Jenner

Talán most te is azon töröd a fejed, hogy az ultrahíres kendall janner mit is keres ezen a listán.
Az egykori valóság show sztár, aki a kardashian klánnak köszönhetően futott be mára már odáig jutott, hogy ő a világ egyik legnagyobb közösségi hálós modell, ami nem meglepően ad okot arra, hogy miért is akar minden második tizenéves lány úgy kinézni, mint kendall.

justin bieber
Teljesen minden hogy utálod e, vagy egy hatalmas rajongója vagy justin biebernek, akkor sem tagadhatod le azt a tényt, hogy ez a srác napjaink egyik legnagyobb sztárja.
Az idegesítő és egyben fülbemászó bébi című slágerrel justin biebert már 16 éves korára a teljes világ ismerte.

Britney spears
Spears maga volt a megtestesült ártatlanság még valamikor a kilencvenes évek folyamán aki szintén még csak 16 éves volt, amikor a baby one more time című első slágere megjelent.
Nos az egykori sztárocska ezután következő évei nem volt ragyogással és szivárványokkal teli, mivel britney körül több rossz sztori forgott, mint ahány hajszál van a fejeden.

???

???

???

#legjobb #top10 #legjobbmagyartop10

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük