ŐRÜLT ÖTLETEK AMIK TÖKÉLETESEN MŰKÖDTEK! [LEGJOBB]

ŐRÜLT ÖTLETEK AMIK TÖKÉLETESEN MŰKÖDTEK! [LEGJOBB]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
Mindannyiunknak voltak már ötletei, amik egy pillanatig elképesztőnek tűntek, aztán mégsem úgy sültek el, ahogy azt elterveztük. De néha lehetséges az, hogy egy igazán furcsa ötlet tökéletesen működjön, még annak ellenére is, hogy ezt senki nem gondolta volna.
A mai videóban olyan őrült ötleteket hoztam nektek, amik tökéletesen működtek.

Grey goose
Ha a terméked eladásával problémák vannak, akkor megpróbálhatsz egy új reklámkampányt létrehozni, vagy egy új promóciót kitalálni, vagy a grey goose vodkához hasonlóan egészen egyszerűen megtriplázhatod a terméked árát.
Sidney frank a grey goose vodka mögött álló úriember úgy gondolta, hogy sokkal többet adhatna el ebből a vodkából, ha az emberek azt magasabb minőségűnek tartanák.
Frank ahelyett, hogy a vodka minőségén javított volna egészen egyszerűen megtriplázta az eladási árat, ami meglepően működött.
Mindezek mellett frank a grey goose vodka üvegét is lecserélte, egy magasabb és keskenyebb üvegre, hogy ez még véletlenül se férjen el a bárok legalsó polcain, ahol általában a legolcsóbb italokat tartják.

Ifart

Úgy tűnik, hogy manapság mindenre létezik egy mobiltelefonos applikáció, amit egyetlen gombnyomással letölthetünk.
Nos egy Joel Comm nevű férfi 2008-ban mégis úgy érezte, hogy valami nagyon hiányzik az app store-ból, ami nem más volt, mint egy olyan applikáció, ami fing hangokat generál, így Joel comm megalkotta az i fart nevű app-ot.
csupán 99 centért cserébe az emberek bármikor fingás hangokat játszhattak le a telefonjukon egyetlen gombnyomásra, vagy beállíthatták azt, hogy ez egy bizonyos idő után szólaljon csak meg.

half.com
Halfway egy rendkívül apró község, ami Oregon államban található az egyesült államokban.
A kevesebb mint 300 lakossal rendelkező helyet nem lehet egy hatalmas metropolisnak nevezni, így aki nem itt él, azt soha nem fogja érdekelni, hogy mi is történik itt.
De egy half.com nevű weboldalt mégis érdekelte ez a a hely.

A Buddha szobor
Dan Stevenson azt érezte, hogy egy hatalmas csodának kéne történnie ahhoz, hogy a háza környékén található hatalmas szemetelés, grafitizés és egyéb bűncselekmények egyszerűen eltűnjenek a Kaliforniában található Oaklandben lévő háza környékéről.
Dan annak ellenére, hogy nem volt buddhista és semmiféle vallást nem gyakorlott rendszeresen elhelyezett egy 60 cm magas betonból készült Buddha szobrot egy emelvényre a házától nem messze az utca kellős közepére.

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük