10 EGYSZERŰ KÉRDÉS, AMIRE SENKI SEM TUDJA A VÁLASZT! [LEGJOBB]

10 EGYSZERŰ KÉRDÉS, AMIRE SENKI SEM TUDJA A VÁLASZT! [LEGJOBB]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
10 EGYSZERŰ KÉRDÉS, AMIRE SENKI SEM TUDJA A VÁLASZT! [LEGJOBB]
▶IRATKOZZ FEL ITT▶▶▶https://goo.gl/JYlg92 ◀◀◀
▶MÉG TÖBB TOP 10 VIDEÓ ITT▶▶▶https://goo.gl/aWhb0c ◀◀◀

Néha úgy érezhetjük, hogy a tudósok közel járnak az összes létező rejtély megoldásához. Vannak elméleteink a féreglyukakról, a sötét anyagról, az univerzum kezdetéről és még számtalan más érdekes és elképesztő dologról. Egy egy ilyen megfejtett rejtély esetenként annyira bonyolult, hogy az már akkor is leterhelheti az agyunkat, ha csak megpróbálnánk ezeket felfogni és értelmezni. Ebből kifolyólag úgy tűnik, hogy minden felmerülő kérdésre van értelmes magyarázat,de sajnos ez az állítás nem igaz és léteznek még megmagyarázatlan kérdések, amik közül számos kérdés rendkívül egyszerűnek tűnhet első hallásra, ezért a mai videóban hoztam nektek 10 egyszerűnek tűnő kérdést, amire senki sem tudja a választ.

miért ez az abc sorrendje?
A tanárok sok sok éven keresztül tanítják gyerekek százainak az ábécét, de le merem fogadni, hogy egyetlen tanár sem képes magyarázatot adni arra a kérdésre, hogy miért ez a betűk sorrendje. Léteznek különféle mondókák az ábécé betűivel és rengeteg használjuk ezeket a betűket dolgok szortírozására, ennek ellenére fogalmunk sincs arról, hogy miért ez lett az ábécé sorrendje.

miért csapnak be a villámok?
csak azért, mert a középiskolai tanárod megpróbálta veled elhitetni azt, hogy ő tudta erre a kérdésre a választ, még nem jelenti azt, hogy valóban tisztában volt azzal, hogy miről beszél.
Nos a tudományos magyarázatok szerint a villámok becsapása nem történhetne meg, ennek ellenére mégis megtörténnek.
Tisztában vagyunk a folyamat minden egyes részével és tudjuk azt, hogy a meleg levegő a magasba emelkedik, ami ezután lehűl és felhők alakulnak ki belőle. és tudjuk azt is, hogy amikor ezek a felhők egyre nagyobbak lesznek, akkor ezek átalakulnak viharfelhőkké. és azt is tudjuk, hogy ezek képesek kialakítani 100 millió voltnyi áramot, ami a földel való találkozásakor akár négyszer olyan meleg lehet, mint a nap felszíne.

miért alszunk?
Szinte minden élőlénynek szüksége van az alvásra és bárki aki egy hosszas éjszakán keresztül bulizott már az életében, tudja azt, hogy mit művel a kialvatlanság az elménkkel.
A kialvatlanságtól a hallucinációktól egészen a halálig bármi lehetséges, de ezekről már beszéltem bővebben a mi történne ha soha többé nem aludnál videóban is.

Hány izmunk van?
Egy egészséges és kifejlett embernek 206 csontja, 78 szerve és egy nagy adag izma van, amiről talán azt gondolnád így a 21.században, hogy valaki már biztos megszámolta ezeknek a pontos számát.
Ha hiszed ha nem senki sem biztos abban, hogy pontosan hány darab különálló izom található egy ember testében.

miért működik a placebo hatás.
egészen addig a pillanatig, míg egy ember abban a tudatban van, hogy egy gyógyszert vett be, ennek lesz hatása, még akkor is, ha a bevett tablettában tulajdonképpen semmiféle hatóanyag nincsen. A placebo hatás egy olyan hatalmas kihatással van az emberi szervezetre, hogy az újonnan piacra kerülő gyógyszereket általában cukortablettákkal szemben tesztelik, hogy meggyőződjenek arról, hogy a gyógyszer valóban hatásos és nem csak a placebo javított a beteg állapotán.
Az érdekesség az, hogy tulajdonképpen senki nem tudja a választ arra, hogy miért gyógyul meg egy olyan ember, aki azt hitte, hogy egy gyógyszert vett be.

Miért nem tudunk egyenes sétálni bekötött szemmel?
még nem csináltam ilyet, de most adnék egy feladatot a számodra.
Menj ki a parkba, vagy egy nagy nyitott helyre, kösd be a szemed egy kendővel és kezdj el egyenesen sétálni. Amikor leveszed a kendőt észre fogsz venni egy furcsa dolgot azon kívül, hogy a helyi kemény legények ellopták a telefonod, a pénztárcádat és a táskádat, amit leraktál a pad mellé. Teljesen mindegy, hogy mennyire koncentráltál az egyenes vonalban való sétálásra, észre fogod venni, hogy ez valamiért nem jött össze és elkanyarodtál az egyenes vonaltól.

Miért működik az altatás?
Nos annak ellenére, hogy az altatóorvos rendkívül magabiztosnak tűnhet mielőtt az arcodra rakja a maszkot, le merem fogadni, hogy fogalma sincs arról, hogy az a szer, amit belélegzel majd a maszkból, hogyan is működik.
Tulajdonképpen az altatásról csak annyit tudunk, hogy ez képes embereket teljesen kiütni, de azt, hogy pontos hogyon üti ez ki az embereket, azt senki sem tudja.

hogyan működik a bicikli?
ha jobban belegondol az ember, akkor rá kell hogy eszméljen arra, hogy a biciklik rendkívül furcsák. Ezeknek csak két kerekük van és álló helyzetben elborulnak, de valamilyen oknál fogva, amint elkezdjük ezeket hajtani már nem borulnak fel. Nos ez is a tudomány egy olyan része, amit az emberek elfogadnak anélkül, hogy bármiféle magyarázat lenne arra, hogy ez az egész hogyan is működik.

miért …..?

miért…. ?

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük