[TOP 10] LEGDRÁGÁBB FIDGET SPINNER ✔ Amit Neked Is Látnod Kell

[TOP 10] LEGDRÁGÁBB FIDGET SPINNER ✔ Amit Neked Is Látnod Kell

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
[TOP 10] LEGDRÁGÁBB FIDGET SPINNER ✔ Amit Neked Is Látnod Kell [LEGJOBB]

A fidget spinner szinte egyik napról a másikra robbant be a köztudatba, még annak ellenére is, hogy ezt az egyébként autistáknak és figyelemhiányban szenvedőknek megalkotott játékszert már évekkel ezelőtt találták fel. a fidget spinnert Catherine Hettinger szabadalmaztatta 1993 ban, de a játékgyártókat valamiért nem érdekelte ez a találmány. 2017 áprilisában ez a játék már olyannyira sikeres volt, hogy az amazon top 20-as listáján a fidget spinner a 18. helyen szerepelt. A nagy sikerének köszönhetően ma már számtalan különféle fidget spinner közül válogathatunk és természetesen azokra is gondoltak a gyártók, akiknek a sima hétköznapi kiadás nem felelne meg, ezért a mai videóban összegyűjtöttem nektek a 10 legdrágább fidget spinnert, amit nektek is látnotok kell.

10 PEPYAKKA

Ha egy egyedi és magas minőségű késeket gyártó cég nevét emlegetjük, akkor a legutolsó dolgok között lenne az, hogy az ember a fidget spinnerekre gondoljon, de a ckf egy kicsit eltért a jól megszokott termékeik gyártásától és elkezdett fidget spinnereket is gyártani.
A ckf által gyártott fidget spinner a pepyakka nevet kapta, amit anton malyshev tervezett.

9 ROTR 50-70 e

A rotr fidget spinnert a mad monkey nevű cég gyártja és a spinnerek ára 50-70 ezer forint között mozog, attól függően, hogy melyik lehetőségeket választod. A spinner testének alkotóelemeit a legmodernebb és legjobb minőségű alkatrészek közül saját magunk választhatjuk ki, amit a gyártó a megrendelés alapján készít el.

8 ti edc spinner 70 e

Jó beruházás lehet egy olyan spinner megvásárlása, ami nem csak jó minőségű és kinézetű, de még akár az életedet is megmentheti egy veszélyes helyzetben. a ti edc-ben egyedi készítésű gyro csapágyat helyeztek el, aminek köszönhetően ez a spinner akár 4 percen keresztül is pöröghet folyamatosan. ti edc az interneten körülbelül 70 ezer forintért vásárolható meg az amazonról. A ti edc-n szintén minden oldalon trícium található, így ez éveken keresztül világít majd.

7 crusader

kasfly nevű cég által gyártott crusader spinnernél két opció közül választhattak a vásárlók, ami bronz, vagy titanium. a crusaderben egy hybrid 688-as kerámiacsapágyat helyeztek el, amit egy csapágyzár tart a helyén, így az még véletlenül se fog elmozdulni a helyéről pörgetés közben. ennek a spinnernek mind két végén pajzsok találhatóak, amin egy kereszt van, valamint összesen 4 apró kivágást is elhelyeztek a gyártók, ami elősegíti azt, hogy ez a spinner az átlagosnál sokkal gyorsabban pörögjön.

6 turbine 3

a turbine hármas spinner a metal worn nevű cég gyártja csak és kizárólag első osztályú titanium felhasználásával. A spinner körülbelül 5 cm széles és 19mm vastag és szintén cnc esztergagéppel készült és az ára meghaladja a 109 ezer forintot. a turbine spinner már az első verzió megjelenése óta hatalmas sikernek örvend, amit valószínűleg a vastagságának és a propeller kinézetű kialakításának köszönhet.

5 steel flame ring

a steel flame ring nem egy szokványos fidget spinner, hanem inkább egy művészi alkotás, ami az árán is jól látszódik, mivel ez a spinner 120 ezer forintba kerül. ezt a négyzet alakú spinnert derrick obatake tervezte és a steel flame nevű cég gyártja. Ezt a spinnert nem csak a jól megszokott módon pörgetheted, hanem akár a középen található gombot is kiveheted, hogy gyűrűként használhasd azt.

4 tispin prop

Ez a spinner szintén eltér a jól megszokott dizájntól és a gyártók úgy alakították ki, hogy az teljesen úgy nézzen ki, mint egy repülőgép propellere. Sajnos az egyedi kialakítás azt jelenti, hogy valószínűleg nem csak a pénztárcád mélyére kell nyúlnod, hanem a félretett pénzed nagy részét is elő kell venned, ha egy tispin prop-ot akarsz magadnak vásárolni.
a tispin prop csak megrendelésre készül, amit egy amerikai, titan ring design nevű cég készít, ezért akár hónapok is eltelhetnek, mire ez az egyedi spinner hozzád kerülhetne.

3 sunnitech custom 925

a sunnitech spinner akár 6 percen keresztül is pöröghet az egyedi csapágynak köszönhetően, amire csak úgy tehet szert az ember, ha ezt a spinnert megvásárolja. a vásárlók a termék alakja közül nem, de a készítéshez felhasznált anyagok közül már válogathatnak. a sunnitech által gyártott legdrágább spinner 126 ezer forintba kerül,

2 9 gear spinner 164 e

A 9 gear fidget spinnert egy real gear spinner nevű cég gyártja. Ez az egyedi kinézetű spinner először egy megrendelő kérésére lett elkészítve, de azóta a cég már folyamatosan gyártja ezt a terméket.

1 bathgate artifact spinner

A kézzel készített tárgyak soha nem olcsók és ez alól egy fidget spinner sem lehet kivétel.
Ez a chris bathgate által készített spinner 190 ezer forintba kerül, ami jelenleg a világ legdrágább spinnere.

nektek mi a véleményetek a fidget spinnerekrol?

forrás: https://pastebin.com/C4tn9mbL

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük