[TOP 10] EMBEREKBŐL ELTÁVOLÍTOTT TÁRGY ✔ De Vajon Hogy Került Oda?

[TOP 10] EMBEREKBŐL ELTÁVOLÍTOTT TÁRGY ✔ De Vajon Hogy Került Oda?

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
[TOP 10] EMBEREKBŐL ELTÁVOLÍTOTT TÁRGY ✔ De Vajon Hogy Került Oda? [LEGJOBB]
▶IRATKOZZ FEL ITT▶▶▶https://goo.gl/JYlg92 ◀◀◀
▶KÖVESS A FACEBOOK-ON▶▶▶ https://goo.gl/WeZHKr ◀◀◀
▶MÉG TÖBB TOP 10 VIDEÓ ITT▶▶▶https://goo.gl/aWhb0c ◀◀◀

Az interneten számtalan különleges orvosi esetről olvashatunk. ott van például Abby és Brittany Hensel, Abul Bajandar és a Jakartai No Sarotin, de vannak olyan nevetséges orvosi esetek, ami nagy részben az emberi hülyeségnek köszönhetőek, ezért a mai videóban összegyűjtöttem nektek 10 emberekből eltávolított tárgyat, ami láttán érthetően merül fel benned majd az a kérdés, hogy az vajon hogy került oda?

1 megtöltött fegyver

amikor éppen a börtönbe vonulsz be azért, hogy a büntetésedet letöltsd, akkor valószínűleg az utolsó dolog ami megfordulna a fejedben az az, hogy olyan tárgyat vigyél magaddal, ami miatt még nagyon bajba sodor saját magad. a 21 éves dallas archernek ennyi esze nem volt, ugyanis o egy megtöltött fegyvert helyezett fel magának oda, ahova még a nap se süt be és ezután megpróbált a fegyvert a börtönbe becsempészni. Természetesen a fegyvert az őrök megtalálták, ami ráadásul lopott volt, így dallasnak sikerült még pár év letöltendőt szereznie magának.

2 v és salátacsipesz

Egy ismeretlen nevű férfi egy nap azért látogatott meg egy orvosi rendelőt, amiért egy méretes v a hátsó felébe beszorult. Az eset nyilvánvalóan ennek a férfinak elég kellemetlen lehetett, így a kétségbeesett férfi az orvos meglátogatás előtt megpróbálta a v-t saját magának eltávolítani egy salátacsipesszel, ami sajnálatos módon szintén beragadt.

3 Teljes étkészlet

Margaret daalman hasi fájdalmakkal került kórházba. a vizsgálatok és a röntgen készítése után az orvosok csak találgatni tudtak, hogy mi is lehet Margaret gyomrában. először az orvosok egy hatalmas tintahalra tippeltek, de elképzelésem szerint felmerülhetett a mutáns ananász vagy valamilyen furcsa földönkívüli élőlény lehetősége is. az operáció során egészen pontosan 78 fém evőeszközt távolítottak el Margaret gyomrából.

4 30 különböző tárgy

ez az amerikai rab 30 különböző tárgyat rejtett el a hátsófélébe, mielőtt a börtönbe bevonult volna. Az elrejtett csomag tartalma egészen pontosan 17 oxycodone tabletta, 1 cigaretta, 6 gyufa, 1 tűzkő, 1 üres fecskendő, 1 ajakbalzsam konténer, 1 óvszer, 1 számla és egy kupon volt, plusz még egy óvszer, amibe ezeket a tárgyakat becsomagolta. Valószínűleg ez a néhány tárgy fergeteges első hetet szerzett volna az újdonsült rabnak.

5 műanyag villa

john manley súlyos tüdőbetegégben szenvedett sok éven keresztül, de még ennek ellenére is ez a férfi úgy döntött, hogy nem kér orvosi segítséget, míg egy nap john állapota odáig fajult, hogy eszméletlenül kellett őt kórházba szállítani.
A vizsgálatok során kiderült, hogy johnnak egy daganat van a tüdejében, ami attól a darab műanyagtól volt, amit john az egyik amerikai gyorsétteremben, a wendy’s-ben tüdőzhetett le valamilyen véletlenül.

6 kavicsok

2006 ban ez a kinai hölgy több, mint 20 darab dió méretű kavicsot nyelt le azért, amiért a barátjával összeveszett. ez a nő úgy gondolta, hogy az emésztése által ezek a kövek majd eltávoznak a szervezetéből, de nem meglepő módon tévedett. a kövek lenyelése hatalmas fájdalomhoz vezetett és a no bevallása szerint a köveknek sétálás közben még hangja is volt, ahogy azok egymásnak ütköztek.

7 mágnes

ez az indianai 8 éves kislány nem egészen 30 darab mágnest és egyéb apró fém tárgyat nyelt le, valószínűleg abban a tudatban, hogy azok csak valamilyen cukorkák voltak.
A mágnesek vonzásának köszönhetően a kislány bélrendszerén lyukak keletkeztek és ezért nem mindennapi műtétet kellett az orvosoknak ezen a lányon végrehajtaniuk.
A mágneseket az emésztőrendszer különböző pontjairól távolították el az orvosok, akik elmondása szerint ennek a lánynak hatalmas szerencséje volt, hogy ezt az incidenst sikerült túlélnie.

8 rozsdás kés

a 30 éves li fuyan több , mint 3 éven keresztül élt egy 10 centiméteres letört késdarabbal a fejében. Ez az eset már önmagában is élképesztően hangzik, de az a tény, hogy li-nek a 3 éven keresztül tudomása se volt erről, az már csak a hab a tortán.
9 5 kg haj

egy 18 éves lány elviselhetetlen hasi fájdalmakkal siettet a kórházba és az orvosoknak elmondta azt is, hogy több, mint 20 kilót fogyott. Az orvosok a vizsgálat során egy hatalmas szőrcsomót találtak a lány hasában, ami teljes egészében megtelítette a lány teljes gyomrát.

10 szög

Dante autullo a legtöbb újság címlapjára került, amiért véletlenül fejbe lőtte magát egy szögbelövővel . Dante csodával határos módon az esetet túlélte és ami a legmeglepőbb az egészben az az, hogy nem is tűnt fel neki, hogy a 9 centiméteres szög az agyában van.

forrás: https://pastebin.com/GxqPHyS6

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük