10 ESZKÖZ amivel A KORMÁNY TITOKBAN IRÁNYÍT TÉGED! [LEGJOBB]

10 ESZKÖZ amivel A KORMÁNY TITOKBAN IRÁNYÍT TÉGED! [LEGJOBB]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
Teljesen mindegy az, hogy merre jársz a világon, valamilyen előírásokat mindig követned kell. Nos az már más kérdés, hogy ezeket az előírásokat mennyire tartják be az emberek és a legtöbb probléma ezekkel kapcsolatban azokban a városokban keletkezik, ahol több millió ember él.

Természetesen a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy elérjék azt, hogy az emberek minden egyes szabályt betartsanak, de ehhez néha arra van szükség, hogy olyan ötletekkel álljanak elő, amelyek képesek az emberek viselkedését tudatalatti befolyásolni, ezért a mai videóban 10 olyan eszközt hoztam nektek, amivel a kormány titokban befolyásolja a viselkedésünket.

10 ESZKÖZ amivel A KORMÁNY TITOKBAN IRÁNYÍT TÉGED!

Gombok a zebránál
Minden gyereket megtanítanak a szülei arra, hogy amikor egy gyalogos átkelőhöz ér, ami egy gombbal van felszerelve, akkor meg kell nyomni a gombot, majd meg kell várni, míg zöld lesz a lámpa és már át is lehet sétálni az út túloldalára.
A valóság az, hogy a legtöbb ilyen átjárónál elhelyezett gombnak csak placebo hatása van, mivel ezekkel a kormány semmi mást nem akar elérni, mint azt, hogy az emberek azt érezzék, hogy ők irányítják a forgalmat egyetlen gombnyomás segítségével.

A hajléktlan ellenes tüskék
Kína 1.4 milliárdos lakosságából nagyjából 200 millió az, aki valamilyen oknál fogva arra kényszerül, hogy az utcán töltse a mindennapjait.
Kína nagyobb városaiban a kormány az elmúlt néhány évben, véleményeket megosztó módszerekkel állt elő annak érdekében, hogy ezeket a hajléktalanokat kiszorítsák ezekből a bizonyos városokból.

A kamu térfigyelő kamerák
A közbiztonság hiányának köszönhetően, manapság már bármerre nézünk, mindenhol térfigyelő kamerákat láthatunk, legyen szó közterekről, üzletekről,buszokról,vagy vonatokról.
Nos amiről talán nem tudsz az az, hogy ezek közül néhány nem is valódi, nem működik és tulajdonképpen mondhatjuk azt, hogy csak dísznek van ott.

költs pénzt
Adjunk egy kis szünetet a kormánynak és irányítsuk rá a reflektorfényt privát cégekre és nézzük meg azt, hogy mit tesz egy egy ilyen bizonyos cég annak érdekében, hogy irányítsa a viselkedésünket.
Vegyük példának a London heathrow repülőteret, ahol egyetlen év alatt nagyjából 35 millió ember fordul meg.

A köhögő hirdetőtábla
Ha létezik valami, ami képes lenne rávenni egy dohányzó embert arra, hogy leszokjon a dohányzásról, akkor az nem más, mint a megítélő köhögős hirdetőtábla.
Legalább is ez lenne a célja annak a hirdetésnek, amit a svéd apotek nevű cég hozott létre.


#legjobb #top10 #legjobbmagyartop10

Neked mi a véleményed ezekről a módszerekről?

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük