Ezek a YouTuberek Haldokolnak! [LEGJOBB]

Ezek a YouTuberek Haldokolnak! [LEGJOBB]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92 |||
MÉG TÖBB VIDEÓ ||| https://www.youtube.com/watch?v=SWvlxgR_Sqo&list=PLeLkJfGrgDemtQwe4MKuAYXrqrBgnB_eP |||
Már nincs sok hátra a 2018-as évből, de már most be lehet jelenteni, hogy az ideje év legnagyobb manipulátorai a youtuboen azok azok emberek, akik megjátsszák, hogy haldokolnak a nézettségért cserébe.
Thomas és jonathan smith egy testvérpár, akik az extrem gamez nevű több, mint 4 millió feliratkozóval rendelkező youtube csatorna tulajdonosai és ők ketten nemrégiben bejelentették hogy haldokolnak és már csak néhány hetük van hátra.
A bizonyos videó 2018 aug 25-én került feltöltésre a youtebra, aminek a címe magyarra fordítva nagyjából annyi, hogy abbahagyjuk a videózást, mivel haldoklunk nem clickbait.
A videóban a 20 és 21 éves két srác hatalmas könnyek között mondja el nézőinek, hogy mind a ketten nagyon betegek és szinte a halál szélén állnak.
A több, mint 1.7 millió megtekintéssel rendelkező videó hatalmas szimpátiát váltott ki azokból akik valamiért nem látják azt, hogy mi is van itt valójában a háttérben és miért is született meg ez a videó.
Nagyjából egy két évet visszamennék a csatorna történetébe, hogy mindenki értse azt, hogyan is jutott el odáig az a két srác, hogy azt próbálják meg elhitetni az emberekkel, hogy halálos betegek.
A csatorna valamikor a tavalyi évben robbant fel teljesen a fidget spinner őrület közben ahol a srácok olyan clickbait videókat töltögettek fel, mint például, hogy hogyan csinálj fidget spinnert lávából, vagy olyan arany fidget spinnert, ami elolvad a kezedben, de talán az egyik legnyerőbb az az úgysem tudsz a fidget spinerre kattintani.
Természetesen minden egyes ilyen videóban van egy giveaway ahol általában a legújabb iphoneokat osztogatják a srácok feliratkozásokért és likeokért cserébe, hogy meglegyen a kívánt like, comment és feliratkozószám.
Ennek tudatában nem meglepő az, hogy a srácok viszonylag hamar el tudtak érni több millió feliratkozót nemzetközi szinten.
nyilván senki sem tudna egy olyan fiatalt mutatni, aki nem nyomná meg a like gombot, hogy megadja az esélyt magának, hogy nyerjen egy iphonet.
Természetesen ezek a nyeremények a legtöbb esetben valószínűleg soha nem került kisorsolásra, amiről persze mindenki csak azt gondolja, hogy hopp most pont nem én nyertem és elmegy a következő videóhoz is, hogy ismét megadja magának a lehetőséget a nyerésre és ott is kattint azonnal a like gombra.
Szóval egy két éve ezek a videók még simán behúztak akár 5 10 millió megtekintést is és persze akár több tízezer dollár bevételt videónként.
A fidget spinneres videók után jöttek az óriási nerf gun videók, ahol a srácok olyan nerf fegyvereket ragasztottak össze celluxszal amik természetesen nem működtek, de legalább jól mutattak az indexképen.
Nos még ezek a videók is simán elértek több milliós megtekintést.
A nerf időszak elmúltával és a nézettség csökkentével a srácoknak nem volt más választása, mint az, hogy elkezdjék az idén eléggé népszerű és kamuszagú mistery boxos videókat legyártani amik már nem értek el több millió megtekintést, szóval a fiúknak már akkor is örülni kellett, ha egy egy ilyen videó elérte az egy millió megtekintést, ami 4 millió feliratkozóval még így sem lett volna olyan rossz.
Ekkor kezdődött el látszódni az, hogy az emberek semmi másért nem iratkoztak fel, mint azért, hogy megnyerjék azokat az iphoneokat, amit valószínűleg soha senki nem nyert meg.
A mysteri boxos videók után beindultak a fanmailes videók, ahol a srácok azt állították, hogy olyan emberektől kaptak fanmailt, mint pl ninja, a télapó, nerf, de talán a legjobb az az, ahol azt játsszák el a srácok, hogy pewdiepie küldött nekik egy fanmailt.
Ebben a videóban a srácok elvileg egy hatalmas dobozt kaptak pewdiepietól ami telis tele volt jóságokkal és még egy levelet is irt nekik, miszerint ők a kedvenc youtubereik.
Az évek és számtalan hazugsággal feltöltött videók során az emberek nagy része szerencsére rájött arra, hogy a srácok tulajdonképpen semmi mást nem csinálnak, mint oltári nagy hazugságokkal generálnak rengeteg pénzt és megtekintést, így elkezdett szorulni a hurok és így jutottak el odáig ők ketten ahol jelenleg tartanak.
ahhoz a sztorihoz, hogy mind a ketten haldokolnak.

Thomas a videóban elmondja, hogy ez a videó nem egy clickbait és nem is egy vicc, hanem egy nagyon szomorú dolog, amin ők valóban keresztül mennek.
Jonathan azt próbálja meg a videóban elhitetni a nézőkkel, hogy egy halálos vesebetegsége van. Jonathan azt mondja, hogy már nem tud küzdeni ellene és a szervezet több, mint 16 kiló felesleges folyadékot tárolt el, ami annak köszönhető, hogy a veséje képtelen kiszűrni ezt a felesleges folyadékot a testéből.
Eközben thomas hatlmas könnyek közepedet bejelenti, hogy a vertigo nevű betegségben haldoklik.

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük