[TOP 10] SZERENCSÉS EMBER ✔ Aki TÚLÉLTE A Lehetetlent! [LEGJOBB]

[TOP 10] SZERENCSÉS EMBER ✔ Aki TÚLÉLTE A Lehetetlent! [LEGJOBB]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
[TOP 10] SZERENCSÉS EMBER ✔ Aki TÚLÉLTE A Lehetetlent! [LEGJOBB]

Az emberek minden nap az életbemaradásért küzdenek, de sajnos ennek ellenére is vannak olyan szituációk, amihez nagyon nagy szerencse kell, hogy valaki ezeket túlélje. A listán felsorolt emberek közül néhány az életét a gyors reakciónak, vagy esetleg az azonnali döntésmeghozatalnak köszönheti és ez a tíz szerencsés túlélő a tökéletes bizonyíték arra, hogy mi emberek mennyire erősek, kreatívok és szerencsések vagyunk, ezért a mai videóban összegyűjtöttem nektek 10 szerencsés embert, aki túlélte a lehetetlent.

10 Robert Evans
Túlélni egyetlen balesetet önmagában is egy csoda, amit már számos ember átélt, de azt már nem sokan mondhatják el, hogy két olyan balesetet éltek túl, ami 7 óra elteltével történt meg. Egy 2008-as szeptemberi estén a hajléktalan robert evans Coloradóban biciklizett az út mentén, amikor is egy cserbenhagyásos gázolás áldozatává vált. A férfit kórházba szállították, majd másnap hajnal 3 órákkor a kórházból kiengedték.

9 Roy Sullivan
Roy Sullivan egy Guinness rekord tartó, aki a világon az egyetlen olyan ember, aki túlélt 7 villámcsapást. A férfi 1983 ban vesztette életét, de érdekes módon Roy halálának semmi köze nem volt ezekhez a villámcsapásokhoz, mivel a halálát egy saját hibából keletkezett lőtt seb okozta. Az első villám 1942-ben találta el royt, aminek következtében roy elveszítette a nagylábujját. A második villámcsapás 1969-ben történt, aminek következtében roy az eszméletét vesztette és leégett a szempillája.

8 Aron Ralston
Aron ralston 2003-ban a blue john kanyonban való hegymászás során egy rendkívül érdekes baleset áldozatává vált. Egy hatalmas letört szikladarab a férfi kezét a kanyon falához szorította, aminek köszönhetően Aron öt napot töltött el itt. A férfi mindent megpróbált, hogy kiszabadítsa magát, de sajnos nem járt szerencsével. Ha szeretnétek Erről a történetről egy kicsit részletesebben is hallani, akkor mindenképp nézzétek meg a 127 óra című filmet, mivel ez a film Aron Ralston történetét mutatja be.

7 Harrison Okene
Harrison Okene egy hajón dolgozó szakács volt, aki 2013 májusában A hajó mellékhelységén tartózkodott, amikor is bekövetkezett az a szerencsétlenség, ami talán a legrosszabb dolog, ami egy óceánon tartózkodó hajóval megtörténhet. A hajó Nigéria partjainál hatalmas hullámokba ütközött bele, ami a hajót felborította és a tenger mélyére süllyesztette.

6 Peter Skyllberg
Te meddig lennél képes egy bezárt kocsiban életben maradni? Nos, hogy mások is tudják azt, hogy mit válaszoltál erre a kérdésre, hagyok neked néhány másodpercet, hogy leírd ezt egy kommentbe, mielőtt továbbmennénk peter sztorijához.
A legtöbb ember számára már a dugóban ülni hosszas perceken, vagy esetleg órákon át is egy rémálomnak tűnhet, de talán csak azért, mert még nem hallották peter skyllberg történetét.

5 Matthew Allen
2012 decemberében ez az akkor 18 éves mentálisan sérült ausztrál fiú úgy hagyta el az otthonát, hogy senkinek nem szólt arról, hogy hova megy. Matthew szülei úgy gondolták, hogy a fiú az erejét és a kitartását akarta próbára tenné és ezért vágott neki a kietlen és forró ausztrál vidéknek.

4 Matthew Croucher
Amikor az ellenség egy gránátot dob feléd, az esélyed a túlélésre nagyjából egyenlő a nullával, de ez csak addig igaz, amíg a neved nem matthew croucher.
A 24 éves brit katona 2008 ban az Afganisztánban töltött szolgálata alatt egy napon véletlen egy aknát működésbe hozott, így matthew-nak nem maradt sok ideje a gondolkodásra, hogy hogyan mentse meg a társai és a saját életét.

3 Todd Orr
Todd Orr 2016 szeptember 30-án a Madison völgyben túrázott, amikor is egy hatalmas grizzly medvével és a bocsaival találta szembe magát. A férfi elmondása szerint a következő pillanatban már csak annyit látott, hogy a hatalmas medve teljes sebességgel rohan felé. Todd megpróbálta a medvék elleni sprayét használni, ami az agresszív medvék ellen lett kifejlesztve, de a grizzly azonnal rávetette magát todd-ra és beleharapott a fejébe és a kezébe, majd visszasétált az erdőbe.

2 Carlos Rodriguez
Talán ti is láttátok már ezt a bizonyos képet a neten, amin nem más, mint carlos rodriguez látható. Nos sokan úgy gondolják, hogy ez a kép csak egy hatalmas hoax, de ez egyáltalán nem így van. Carlos Rodriguez A fejének egy nagyobb részét annak a balesetnek köszönhetően vesztette el, amikor is a férfi egy oszlopnak ütközött, majd a szélvédőn kirepülve a fejével csapódott be az aszfaltba.

1 Reshma Begum
2013 április 24.e egy borzasztó nap volt annak a Bangladeshi ruhagyárnak a dolgozói számára, akik feje fölött ez az épület teljesen összeomlott. A balesetben több ezer ember vesztette életét és ezért lett ez a baleset a modern idők legsúlyosabb üzemi balesete.

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük