10 INTERNETES ÁTVERÉS ✔ AMINEK SOHA NE DŐLJ BE! [LEGJOBB]

10 INTERNETES ÁTVERÉS ✔ AMINEK SOHA NE DŐLJ BE! [LEGJOBB]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
10 INTERNETES ÁTVERÉS ✔ AMINEK SOHA NE DŐLJ BE! [LEGJOBB]

Ideje szembe nézni azzal a ténnyel, hogy egy olyan világban, ami nagyban függ az internet adta lehetőségektől, senki se érezheti magát teljesen biztonságban az internetes átverésekkel szemben. Talán most azt gondolod, hogy te biztos nem dőlnél be egyetlen ilyen internetes átverésnek sem, de egy weboldal elmondása szerint az internetes átverések elkerüléséhez nem elég az, ha valaki okos és elővigyázatos.

Lottó átverés
Talán veled is megtörtént már az az eset, hogy egy olyan e-mailt kaptál, amiben az állt, hogy egy hatalmas összeget nyertél. Ez az átverés ártatlan embereknek ígér több milliós összeget, aminek az átvételéhez az embernek csak néhány egyszerű lépést kell teljesítenie.

társkeresők
napjainkban az internetes társkeresők egyre inkább elterjedtek, ami a rohanó életmódunknak köszönhető így ez is egy olyan hely, ami hemzseg azoktól, akik csak arra várnak, hogy megfosszanak az összes pénzedtől.
Most tegyük fel, hogy megismerkedsz valakivel és heteken, vagy hónapokon keresztül beszélgettek, ami idő alatt a kapcsolatotok egyre szorosabb és szorosabb lesz.

programok
szinte biztos vagyok benne, hogy veled is történt már meg olyan, hogy az interneten való böngészés közben hirtelen egy felugró ablakban az az üzenet fogadott, hogy a géped tele van problémákkal és ezt azonnal meg kell tisztítanod. Nos rengeteg ember azonnal elkövet mindent, hogy épségben tudhassa a számítógépét és az azon tárolt adatokat és azonnal le is tölti a kártékony programot a weboldalról. Vannak esetek, amikor ezek a programok ingyenes, de vannak amikor pénzbe kerülnek.

vakáció
bátran állíthatjuk, hogy rengeteg ember olyan dolgokat ad fel az anyagi nehézségeknek köszönhetően, amit egy két éve talán még megtehetett és az egyik ilyen dolog az a a vakáció.
Nos ezek az emberek lehet, hogy lemondanak a nyaralásról, a pénz hiányának köszönhetően, amit általában a kényszer okoz és nem az, hogy az illetőnek már nincs kedve utazgatni És pontosan ez az oka annak, hogy azok az emberek, akik ilyen módon vernek át másokat rengeteg pénzhez jutnak nap mint nap.

Ebay
Az eBay egy hatalmas weboldal, ahol több millió aukció zajlik le egyetlen nap folyamán, ebből kifolyólag nem meglepő, hogy az átverésre kész emberek szeretnek itt tanyázni és olyan tárgyakat eladni, amik valójában nem is léteznek.

ingyenes próba
ki ne találkozott már volna azokkal a reklámokkal, vagy felugró ablakokkal, ahol egy ingyenes próbát ígérnek nekünk egy bizonyos termékhez. Ezekben első ránézésre semmiféle átverés nincs és semmi más dolga nincs az embernek, mint az, hogy megadja a bankkártya adatait, amire elvileg csak azért van szükség, hogy a cég a postázás költségeit le tudja vonni.

Az N átverések
Manapság mindenki rendelkezik legalább egy email fiókkal, amit különféle dolgokra használunk. Ha neked is van fiókod, akkor biztos tudod, hogy mennyi kéretlen levél érkezik, amiről fogalmad sincs, hogy miért és hogyan jutott el ez az email hozzád.
Egy elterjed emailes átverésben egy család kéri a segítségedet abban, hogy segíts nekik egy tetemesebb összeget kijuttatni az országból, aminek egy bizonyos százaléka a tied lehet, ha sikerült a feladat. Ahhoz hogy ez sikerülhessen semmi más dolgod nincs, mint felbérelni egy ügyvédet, aki mindenben segít neked.

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük