a’la CAR – június 6.

http://www.rtl.hu/rtlklub/alacar

Az a’la CAR minden műsora nagy kaland, amely az ország legszebb, legkülönlegesebb helyszínein, az ország legszebb és legkülönlegesebb járműveivel készül.
A sorozat epizódjainak segítségével megismerkedhetünk a világ autógyártásának legújabb hajtásaival, amelyekkel kapcsolatban a műsor készítői egy sajátos hangulatot igyekeznek átadni nézőiknek. Az a’la CAR vezetéstechnikai sorozata Magyarország legkorszerűbb vezetéstechnikai pályáján egyedülálló szakmaisággal és stílusban próbálja oktatni az autóvezetőket. A műsor csúcspontját egy-egy különleges jármű megismerése adja. Ennek érdekében a műsorvezető beleveti magát a hazai érdekességek bugyrába és mindent egy picit a megszokottól eltérő módon kutat fel és mutat be, ami által a néző is bepillantást nyerhet egy olyan világba, amit talán kevesen ismernek. Ha pedig a „küldetése” úgy kívánja, minden extrém tevékenységet kipróbál.
Autós kalandok ínyenceknek minden szombaton az RTL Klubon.
Az a’la CAR műsorvezetője Istenes László, akinek kreatív, igényes munkáját 19 éve figyelem kíséri, és aki autós témában eddig egyedülálló sorozatot tudhat a magáénak tévében és rádióban egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük