a’la CAR – április 25.

http://www.rtl.hu/rtlklub/alacar

Az a’la CAR minden műsora nagy kaland, amely az ország legszebb, legkülönlegesebb helyszínein, az ország legszebb és legkülönlegesebb járműveivel készül.
A sorozat epizódjainak segítségével megismerkedhetünk a világ autógyártásának legújabb hajtásaival, amelyekkel kapcsolatban a műsor készítői egy sajátos hangulatot igyekeznek átadni nézőiknek. Az a’la CAR vezetéstechnikai sorozata Magyarország legkorszerűbb vezetéstechnikai pályáján egyedülálló szakmaisággal és stílusban próbálja oktatni az autóvezetőket. A műsor csúcspontját egy-egy különleges jármű megismerése adja. Ennek érdekében a műsorvezető beleveti magát a hazai érdekességek bugyrába és mindent egy picit a megszokottól eltérő módon kutat fel és mutat be, ami által a néző is bepillantást nyerhet egy olyan világba, amit talán kevesen ismernek. Ha pedig a „küldetése” úgy kívánja, minden extrém tevékenységet kipróbál.
Autós kalandok ínyenceknek minden szombaton az RTL Klub-on.
Az a’la CAR műsorvezetője Istenes László, akinek kreatív, igényes munkáját 19 éve figyelem kíséri, és aki autós témában eddig egyedülálló sorozatot tudhat a magáénak tévében és rádióban egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük