Éjjel-Nappal Budapest – április 10.

http://www.rtl.hu/rtlklub/budapest

Bécy reggel megtiltja a lakóknak, hogy Evelint, a lányát szóba hozzák. Alexa azonban ráveszi Bécyt, hogy beszéljen még egyszer Evelinnel. Bécy ezért kelletlenül, de felkeresi a lányát. Közben még Ilona, az exe is felbukkan, így Bécy úgy dönt, hogy nem bonyolódik bele az ügybe. Este Evelin megjelenik a klubban. Nem sokkal később Dávid szól Bécynek, hogy Evelin teljesen kiütötte magát.
Lali igen kemény éjszakát töltött Heni szüleinek tanyáján. Ráadásul megpróbálja csökkenteni a feszültséget Heni és az apja között. Ennek eredményeként Lali megtanul tehenet fejni. Heni rájön, hogy Lali lyukasztotta ki a bicikli kerekeit, megakadályozva ezzel, hogy a lány találkozzon Tamással. A csalódott Heni otthagyja Lalit.
Barbi és Adél továbbra is veszekednek egymással, amit Erik megun, ezért azt követeli tőlük, hogy béküljenek ki. Barbi és Adél megjátsszák Erik előtt, hogy minden a legnagyobb rendben köztük. Később azonban a parkban Adél felhasználja Barbi ellen a kis Patríciát. A két nő durván hajba kap, és spontán birkózást rendeznek a játszótér homokozójában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük