Dr. Tóth – április 9.

http://www.rtl.hu/rtlklub/drtoth

A mellrák szó hallatán sokan megborzongunk, pedig időben felismerve, gyógyítható. Dr. Tóth vendégének megható történetével hívja fel a figyelmet a megelőzés fontosságára, valamint szemlélteti a megfelelő önvizsgálat lépéseit, mely akár életmentő is lehet.
A süteményeknek, csokoládéknak sokan nem tudunk ellenállni. Pedig a cukor bizony hizlal, sőt agyunk cukorszeretete egészségtelen pszichés sóvárgássá is válhat. Dr. Tóth 3 különböző étrenden keresztül mutat be megoldási tippeket arra, hogy hogyan tudjuk hatékonyan csökkenteni nassolási vágyunkat.
Gondolkoztak már azon, vajon miért látunk mindig kígyózó sorokat a női mosdók előtt? Vajon van-e anatómiai oka, hogy a nők gyakrabban kényszerülnek mosdóba menni, mint a férfiak? Erre keresi a választ Dr. Tóth egy különösen érintett vendégével. Kiderül, van-e anatómiai különbség a férfi és női húgyhólyag között és azt is megtudhatják, miért van a nőknek gyakrabban vizelési ingerük.
Szinte nincs olyan nő, akinek ne lenne olyan testrésze, amit szívesen formálna, vékonyabbá, feszesebbé tenne. Dr. Tóth 4 hölgy játékosával közösen deríti ki, melyik gyakorlat mit formál leginkább.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük