Éjjel-Nappal Budapest – március 26.

http://www.rtl.hu/rtlklub/budapest

Amikor Kristóf reggel elkezd Majával flörtölni, a lány lepattintja. Őt sokkal inkább érdekli Marci, aki azonban tudomást sem vesz róla. Maja Timinél sírja ki magát, aki azt tanácsolja neki, hogy mindent tegyen fel egy lapra, ha meg akarja szerezni magának. Timi megszervez Majának egy randit Marcival egy szállodában. Marci eleinte nem örül, hogy oda csalogatták, de végül nem tud tovább ellenállni Majának, és lefekszik vele. Amikor később az albérletben megtudja Kristóftól, hogy Maja vele is lefeküdt, ledöbben, és leszidja Maját.
Végre eljött Alexa nagy napja, amikor megkapja a várva várt tetoválását. Ráadásul kiharcolta magának Bécyvel szemben, hogy egyedül mehet a szalonba. Amikor Alexa meglát magáról egy nagy fotót Zoli szalonjában, és az egyik vendég még kritizálja is, Alexa azonnal elbizonytalanodik. Zoli megérteti vele, hogy nem tulajdoníthat minden véleménynek ekkora jelentőséget. Alexa összeszedi magát, és eléri, hogy Zoli még aznap tetoválja. Alexa annyira elégedett a végeredménnyel, és annyira vonzónak tartja Zolit, mert megértő volt vele, hogy bepróbálkozik nála. Zoli elutasítja.
Zsófi még mindig annyira szenved a tönkrement barátsága miatt Reginával, hogy nem tud összejönni Félixszel. Félix emiatt annyira kétségbe van esve, hogy féltékenységgel akarja megszerezni Zsófit. Amikor este magával viszi Ninát a klubba, akit munka közben ismert meg, Zsófi pánikba esik, hogy végleg elveszíti Félixet, és a mikrofonon keresztül egy nagy szerelmi vallomást tesz neki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük