Éjjel-Nappal Budapest – március 19.

http://www.rtl.hu/rtlklub/budapest

Dávid zárás után véletlenül összefut a klubban egy régi cimborájával, Tangóval. Mindketten átadják magukat az emlékeknek, ami aztán egy bátor tervvel végződik, nevezetesen, hogy összehoznak egy sztriptíz showt a Klubban. Gyorsan felveszik a kapcsolatot két régi haverjukkal, és megbízzák Borit egy reklámkampány elvégzésével. Dávid meglepődik, mikor meglátja régi haverjait, Dominót és Fredet. Azóta jócskán felszedtek mindketten pár kilót. Dávidot mégsem akarja megbántani barátait. Ehelyett inkább gyorsan vissza akarja vonni a munkát, amivel megbízta Borit – ám rémülten kell tudomásul vennie, hogy az ötlete már magától működésbe lépett. Bori azonban rájön, hogy Dávid kikkel akar fellépni, és azzal zsarolja a fiút, hogy elmeséli Bécynek, mire költött a klub egy csomó pénzt.
Reggel Anikó és Kristóf megérkeznek Londonból, és ideiglenesen elfoglalják Márk volt szobáját. A frissen csalódott Majának megtetszik Kristóf, és a frusztrációját rögtön rajta vezeti le. Mindenki azt hiszi, hogy Anikó az albérletben fog maradni, ám Anikó kijelenti, hogy végleg Londonba költözik.
Regina még mindig szenved tőle, hogy Félix megcsalta őt Zsófival. Mikor Félix megjelenik az albérletben és követeli a büfében való részesedése ellenértékét, Regina kidobja. Reginának világossá válik: ha meg akar szabadulni Félixtől, akkor meg kell szereznie a szerződést. Ezért megjelenik Karolánál, és felforgatja a lakását. Félix végül megegyezésre jut Reginával: Megosztják egymás között a büfé használatát, és mindig külön fognak dolgozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük