Éjjel-Nappal Budapest – március 5.

http://www.rtl.hu/rtlklub/budapest

Gábor végre összeszedi a pénzt Alexa mellműtétére, és elviszi a kórházba, de ekkor megtörténik az elképzelhetetlen: Alexa elhányja magát az izgalomtól. Gábor támogatja, közben pedig az autóból ellopják a pénzt. Gábor magán kívül van, megpróbálja részletfizetésre rábírni a főorvost. De ő egy összegű fizetést vár, amit Gábor nem képes teljesíteni. Gábor meg van győződve róla, hogy Bécy áll a pénz eltűnése mögött, amikor Bécy váratlanul felbukkan a kórháznál. Alexa itt és most túl akar lenni a műtéten, ezért megkéri Gábort, fogadja el, hogy Bécy fizeti a műtétet. Alexát végül megműtik, minden jól alakul.
Milánnak megszakad a szíve, amikor látja, mennyire szenved a barátja a Mirivel való szakítástól. Karesz nagyon szeretne még egyszer elmenni Mirivel a Balatonhoz, ezért Milán egy hazugnak szánt ígérettel elkéri apja sportautóját. Karesz mindenféle „Miri, gyere vissza” feliratokkal feldíszíti a kocsit, hogy így nyerje vissza a barátnőjét. De nem sikerül az akció. Este Budapest fölött eresztik ki a gőzt, és tervet kovácsolnak: elfogadják Milán apjának a melóajánlatát, és egy osztrák hotelben dolgozva felejtik el a szerelmi bánatukat!
Barbi a fejébe vette, hogy összebarátkoztatja Joe-t és Eriket. Ezért valami kifogással leküldi Eriket Joe-hoz a fitneszterembe, hogy együtt edzenek. De a dolog visszafelé sül el, mert a két fiú jól összevész. Ám amikor Joe véletlenül lesérül, Erik segít rajta, így aztán végül csak egymásra találnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük