Dr. Tóth – március 5.

http://www.rtl.hu/rtlklub/drtoth

Tudta, hogy a vashiány egyik jellegzetes tünete a fáradtság? Szokta úgy érezni, hogy semmihez sincs elég ereje, és akár a nap közepén legszívesebben lefeküdne pihenni, aludni? A jó hír az, hogy a vashiány egy könnyen orvosolható állapot. Dr. Tóth megoldásokat kínál a nézőknek, valamint szó esik arról is, hogy elsősorban kik a veszélyeztetettek.
Dr. Tóth két olyan panaszra ajánl megoldásokat, amelyek elsősorban esztétikai problémák, de nagyon sok hölgy szenved tőlük, és ez hatással van az önbizalmukra, frusztrálja őket. A téma a visszér és a cellulitisz.
Dr. Tóth egy olyan betegségről beszél, amely főként a fiatalabb korosztályt érinti, nőket és férfiakat egyaránt. Ez a Crohn-betegség, ami a bélrendszert támadja meg. Kiderülnek a betegség tünetei, és a lehetséges kezelésekről is szó esik.
Rengetegen munkánk során egy íróasztal mögött ülünk, szinte egész nap. Pedig az üléssel töltött órákkal vigyázni kell, hiszen számtalan problémánk lehet belőle. Dr. Tóth ezekre a veszélyekre hívja fel a figyelmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük