Éjjel-Nappal Budapest – február 27.

http://rtl.hu/rtlklub/budapest

A lakók nagyon berágtak Joe-ra, amikor tegnap cserbenhagyta őket, és ezt éreztetik is vele. Joe rájön, hogy felbosszantotta az „igazi” családját, és elnézést kér a lakóktól, akik végül el is fogadják a bocsánatkérését. Joe alig hisz a szemének, amikor a lakók a 40. szülinapjára egy amerikai utazást ajándékoznak neki. Este Joe meghatottan emlékszik vissza a Magyarország legmenőbb albérletében a lakótársaival megélt pillanatokra.
Barbi reggel kihallgatja Erik fura telefonbeszélgetését és biztos benne, hogy a férfi megcsalja őt. Kidobja, mielőtt az megmagyarázhatná a helyzetet. A kozmetikában meghívást kap Joe partijára, és úgy érzi, biztos benne, hogy még szereti Joe-t . A bulin akarja bevallani Joe-nak, hogy még mindig szereti őt. Azonban mielőtt még Barbi kiönthetné a szívét Joe-nak, Ildikó odahívja Eriket, aki a belső udvarban megmutatja Barbinak, hogy mit is jelent az ő „afférja”. Van egy ötéves gyereke! A pár kibékül, és miután megbeszélik a dolgokat, komoly kapcsolat kezdődik közöttük.
Karesz reggel megesküszik Mirinek, hogy soha nem fogja letagadni, ha valami információhoz jut Klaudia és Milán viszonyáról. Miri átbeszéli a dolgokat Klaudiával, ezután pedig meglepetésszerűen András bukkan fel a lakóhajón és magát hibáztatja azért, mert a házasságuk válságba került. Miri nem bírja magában tartani az infót, és elmondja, hogy Klaudia lefeküdt Milánnal! András kiakad és elrohan. Ezután Miri az albérletben annyira szidja Milánt, hogy Karesz végül a barátja védelmére kel, és ekkor lebuktatja magát, hogy már tudott kettejük afférjáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük