Éjjel-Nappal Budapest – február 18.

http://rtl.hu/rtlklub/budapest

Amikor reggel Zsófi hazaér a műszakjából, Viktor megállítja, és megzsarolja, hogy segítsen neki betörni Bécy házába. Zsófi ijedten számol be a többieknek az eseményről, mire Bécy a többiek ellenkezése dacára elhatározza, hogy csapdát állít Viktornak. Zsófi színleg belemegy Viktor tervébe, és este beengedi a lakásba, hogy ott a többiek elkapják. De Bécy terve rosszul sül el, Viktornak könnygáz spray segítségével sikerül elmenekülnie. Este Zsófi rájön, hogy Viktor valóra váltotta egyik fenyegetését, és szétosztotta a meztelen képeit a barátai között és a klubban.
Reggel Maját meglátogatja a kanadai legjobb barátnője, Laura, aki elmondja, hogy az apja szeretné elérni, hogy visszamenjen Kanadába, hogy együtt éttermet nyissanak. A két lány elhatározza, hogy a jövő heti indulásukig rendesen kitombolják magukat. Mivel mindketten le vannak égve, először is egy butikból akarnak parti ruhát lopni maguknak, de elkapják és feljelentik őket. Amikor este a többiekkel együtt elmennek bulizni Laura hiába nyomul Marcira. Maja nagyon jól szórakozik ezen. Végül Laurának az albérletben mégiscsak sikerül az ujja köré csavarni Marcit.
Dávidnak ma – bár semmi kedve hozzá – vigyáznia kell Rockyra, mert Bécy a Viktornak állított csapdával van elfoglalva. Ráadásul még Dávid zaklatója, Milla is felbukkan. Amikor Milla biztosítja róla Dávidot, hogy BÁRMIT megtenne érte, Dávid kihasználja a lehetőséget, és odaadja neki Rockyt felvigyázásra. Amikor azonban Bécy a megbeszéltnél hamarabb akarja visszakapni a kutyáját, Dávid nem tudja elérni Millát. Mikor már mindent be akar vallani Bécynek, megtudja, hogy Milla már visszaszolgáltatta a kutyát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük