Éjjel-Nappal Budapest – február 17.

http://www.rtl.hu/rtlklub/budapest

Miután Gábor újra lefekszik Alexával, Gábor biztos benne, hogy végre övé a lány. De Bécy nem csak Alexát fenyegeti meg, hogy a mellműtétet nem fizeti ki, hanem még az átalakított halottaskocsit is elviteti. Kétségbeesett kutatás után Gábor és Lali egy roncstelepen kötnek ki, ahol egy összezúzott autót adnak át nekik, mondván, hogy ez a kocsijuk. Dühösen rohannak Bécyhez bosszút állni. Alexa, kérdőre vonja Bécyt, aki bevallja, hogy csak kegyetlen tréfa volt az egész, az autó ott áll a sarkon. Amikor Alexa el akar költözni, Bécy egy megjátszott érzelmi kitöréssel meggyőzi, hogy maradjon.
Reggel tovább folytatódik a veszekedés Félix és Regina között. Regina ezután Zsófinál sírja ki magát, Eközben Félix elárulja Karolának, hogy igazából nem szerelmes Reginába, és megcsókolta Zsófit. Karola figyelmezteti, hogy minél előbb tisztázzon mindent, mielőtt még késő lesz. Erre Félix felkeresi Zsófit munka közben, meg akar bizonyosodni arról, hogy a lány hallgatni fog. De amikor újból csókolóznak, Félix belátja, hogy meg kell mondania az igazat Reginának. De mielőtt bármit bevallhatna neki, Regina sokszorosan bocsánatot kér és megígéri, hogy megjavul. Félix erre nem tud mást tenni, mint elhallgatja kikívánkozó vallomását.
Milánnak nagyon hiányzik Klaudia, ezért reggel ki akar szökni az albérletből, de Karesz észreveszi. Milán ezért azt hazudja, hogy épp birkózni indult. Karesz meg akarja nézni, úgyhogy Milán kénytelen úgy tenni, mintha valóban sportolni akarna. Miután alaposan meggyötrik, Milánnak sikerül eljutnia Klaudiához, és úgy tűnik, hogy minden jól alakul, amíg váratlanul fel nem tűnik András és Milánnak menekülnie kell.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük