Dr. Tóth – február 9.

http://rtl.hu/rtlklub/drtoth

Életünk során mindannyian szedtünk már valamilyen gyógyszert, a betegtájékoztatóknak azonban legtöbbször nem tulajdonítunk jelentőséget. Pedig sok esetben a készítmények mellékhatásai könnyen még nagyobb veszélybe sodorhatják egészségünket. Dr. Tóth bemutatja a három leggyakoribb gyógyszerszedési hibát, amit nem érdemes elkövetnünk.
Kínos téma és mindannyian ismerjük, tudjuk mi az a fülzsír. Amikor láthatóvá válik, az ápolatlanság jut az eszünkbe, próbáljuk mindenféle módszerrel eltávolítani. Manapság jó pár különböző fültisztító terméket találunk, de hogy milyen sérülést, problémát okozhatunk ezekkel magunknak, azt sokan nem tudják. Valóban tisztítanunk kell? Tényleg szükséges védekeznünk ellene? Dr. Tóth ezekre a kérdésekre keresi a választ.
Létezik egy olyan általános feltételezés, miszerint azok az emberek, akiknek kellemetlen szagú a lábuk, nem fürdenek eleget, nem foglalkoznak személyes higiénéjükkel. Ez nem így van. Hogy mitől alakul ki és mit tehetünk a lábszag ellen, Dr. Tóthtól megtudhatják.
A téli időszakban a szervezet energiatartalékai könnyen kimerülnek, így fogékonyabbak lehetünk a fertőzésekre, betegségekre. Tudatos táplálkozással azonban lehet ez ellen tenni. Dr. Tóth megmutatja, hogyan erősíthetjük immunrendszerünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük