Dr. Tóth – január 19.

http://www.rtl.hu/rtlklub/drtoth

Ön tudja mi az a sztent? És gondolta volna, hogy ez akár életet is menthet? A sztent egy hálós falú, fémből készült kis cső, amit az elzáródó erekbe helyeznek fel műtéti úton, hogy megakadályozzák a szívinfarktust. Dr. Tóth ezt az eljárást mutatja be a stúdióban, és az infarktus kialakulásáról valamint következményeiről is beszél. Sőt, aki Dr. Tóth-tal tart találkozhat egy hölggyel, aki több ételmentő sztent műtéten is keresztülesett már. Elárulja tapasztalatait.
Rohamokban jelentkező nehézlégzés, mellkasi szorítás, fulladás, vörös, viszkető szemek. Az asztmáról nap, mint nap hallhatunk, legtöbbünk testközelből is ismeri. De vajon tudjuk-e, mitől alakul ki és hogyan érdemes kezelni? Dr. Tóth megosztja velünk.
A haj számtalan ok miatt hullhat, leggyakrabban valamilyen betegség áll a hátterében. De mi van akkor, ha a hajhullás a korral jár? Dr. Tóth bemutatja ezt a jelenséget.
Tabu téma, pedig a lakosság nagy részét érinti. Ez pedig nem más, mint a szájszag. Dr. Tóth utánajár a rossz szájszag okainak, majd egy kvízjátékon keresztül megoldásokat is kínál.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük