Éjjel-Nappal Budapest – január 16.

http://www.rtl.hu/rtlklub/budapest

Barbi elárulja Dongónak, hogy Joe lefeküdt Lucával, ezért Dongó elmegy Joe-hoz a fitneszstúdióba, de úgy tesz, mintha nem tudna semmiről. Elhívja Joe-t, hogy ketten megigyanak valamit Joe kedvenc kocsmájában. Amikor Joe odamegy, kiderül, hogy az egész egy csapda, és Dongó haverjai összeverik. Miközben Joe-t megverik, Barbi úgy dönt, hogy kiélvezi a frissen szerzett szabadságát és új ismerősével, Gyurival az ágyban köt ki.
Áront két iskolástársa el akarja csábítani egy nagy európai körútra. Áron elmondja Hannának, hogy mindig erről álmodott. Hanna nehéz szívvel, de beleegyezik, hogy Áron elutazzon. Amikor Karesz és Milán ezt megtudják, elbizonytalanítják Hannát, szerintük ez nagyon önző lépés Árontól. Amikor Karesz ezt Áron arcába is mondja, Áron átgondolja a dolgot, és végül úgy dönt, hogy Hanna mellett marad. Hanna nagyon boldog, de Áron titokban felhívja a tanácsadó céget, és kiderül, hogy még mindig megkaphatja a gyakornoki állást.
Lali ügyfeleket szeretne szerezni Gábor iskolájának udvarán, és talál is egy lányt, aki igénybe venné a szakítómesteri szolgáltatást. De kiderül, hogy a lány barátja egy nagydarab bokszoló. Lali ennek ellenére úgy dönt, hogy vállalja az ügyet, mert nem akar leégni a többiek előtt. Maja vele tart, és jól szórakozik. Amikor a bokszoló végül meg akarja verni Lalit, Maja kihúzza a csávából. Lali rájön, hogy Maja segíthetne neki az új vállalkozásában, úgyhogy megegyeznek, hogy ők lesznek a szakító-duó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük