Alma Együttes: Rád vár Sárvár! (dal, gyerekfilm)

A „Rád vár Sárvár!” c. dal, az Alma Együttes 2012 őszén megjelent „Szén, szerelem, költemény.” című CD-jén található, olyan nagy sikerű koncertslágerek mellett, mint a Dodó maci, a Bogyó és Babóca, vagy a Mennyi selymes puhaság.

A film egyik érdekessége, hogy rendezője maga Buda Gábor, az Alma Együttes énekese, másik különlegessége a forgatáshoz használt ritka, csúcsminőségű mozi kamera a RED EPIC, melyből a filmet készítő Colorcube forgató csoportén kívül csupán pár darab van az országban. A kamera annyira új, hogy Hollywood is csak pár éve kezdte el használni.

A csodálatos, élettel teli képeket, víz alatti felvételeket és különleges effekteket tartalmazó jeleneteket, mindössze két nap alatt vette fel a zenekar, míg a stúdió és utómunkák további másfél hétig tartottak. A film szereplői az Alma együttes rajongótáborából kerültek ki.

Naponta frissülő kínálatunkban több mint ötszáz rajzfilmet, mesefilmet, bábfilmet, láthatsz, gyerekdalokat, meséket, mondókákat hallgathatsz ezen a csatornán az egyszervolt.hu és a mese.tv kínálatából!

Iratkozz fel Youtube csatornánkra:
http://www.youtube.com/user/mesetv?annotation_id=annotation_1672600493&feature=iv&src_vid=dex4-ceSptk&sub_confirmation=1
Nézd még több mesét és gyerekdalt a Mese TV csatornán:
http://www.youtube.com/user/mesetv
Keresd a matiné összeállításokat (lejátszási listák) a hosszabb egybefüggő műsorokért!
Csatlakozz az egyszervolt.hu FaceBook közösséghez!:
https://www.facebook.com/Egyszervolthu?fref=ts
Kövesd a legfrissebb posztokat a mese TV Google Plus felületén:
https://plus.google.com/101308139675924838703/posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük