Alma Együttes – Mutasd meg!

Ha tetszett, itt tudtok feliratkozni: https://tinyurl.hu/VCvH/
Gyertek, tartsatok velünk!: https://www.facebook.com/almaegyuttes/
Koncertek: https://tinyurl.hu/or6R/

Fogyatékkal élő és ép gyerekek közös szereplésével készült el az Alma Együttes videó klipje, „Mutasd meg!” címmel. A klip célja a Down Egyesület által évente megrendezett „Mindenkinek Becsengettek” c. program népszerűsítése.

A Down Egyesület célja, hogy Magyarországon minél több óvodás-, iskoláskorú gyermek ismerje meg a fogyatékkal élőket, rajtuk keresztül pedig kialakuljon a befogadó nevelés intézménye mellett a társadalmi elfogadás hazánkban. A „Mindenkinek becsengettek!” program keretében gyógypedagógusok középsúlyos szellemi fogyatékos gyerekeket visznek be iskolai közösségekbe heti 1-2 alkalommal 8-10 héten át. Az együtt eltöltött idő alatt a gyerekek közösen hozhattak létre kézműves alkotásokat, az idei évben pedig együtt készültek a 2012/13 tanévet lezáró flashmobra.

A központi rendezvény 2013. június 7-én pénteken 10:00 órakor kezdődik Budapesten, az Orczy kalandparkban (Budapest VIII. Orczy út 1) ahova a szervezők, a Down Egyesület és az Alma Együttes szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt, hogy közösen énekeljék el az erre az alkalomra írt „Mutasd meg! c. dalt”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük